Честита дъщеричка,
Кукапетал! Да бъде здрава!
Честит рожден ден и на
Хелиантус! Имаш си астрална близначка
Аз реших да се пренеса при вас, макар изобщо да не се чувствам готова. Пък да видим колко време ще изкарам.
Решихме вчера да отидем на преглед, че мъж ми днес ходи на тенис и щеше за втори пореден път да си изпусне тренировката заради моите прегледи. Ембриончето си беше там с хубаво сиилно тупкащо сърчице. 12 мм е. Докторката ми показва глава и разните му там други неща, но аз реших че просто има много добра фантазия, защото виждах само едни бели размазани петънца.
Имам и хематом, който е почти колкото сакчето. Тя каза че щял да се резорбира, ама кога и как не знам. Ще дебна за час за моят доктор и ще чета инфо в нета за тия хематоми, че нищичко не знам.
Засега лежане и ставане само по-малко, за да може да изтича туй чудо.
И както анализизрах прегледа снощи, така ме освети идеята за бременността ми с ангелчето. Това тогава не е било втори сак, а хематом. Тя и Павла тогава писа и пита как е възможно да се е появил втори сак ей така от нищото. А то просто е било хематом, но понеже един доктор каза втори сак и всички подхванаха след него. И това обяснвява защо сак, който трябваше да се резорбира, растеше заедно с бебето. Аз уж ги питах няколко пъти и всички вдигаха рамене и казваха, че не знаят.
Сега се чувствам много по-спокойна, макар и тази информация да не е толкова значителна и да не може да промени нищо. Ама някак си отдъхнах.
За момента съм на Уторгестан, казаха ми да пробвам пак вагинално, че било по-добре. Започнах Клексан 0.8, престраших се. Аспирина засега няма да го пия, двама лекари ми потвърдиха. В петък съм на хематолог, да видим какво ще каже. И другият вторник съм на преглед при гинеколог. Та дотогава съм си бременна
Допълнение: чудех се с какво мога да заменя Но шпа. Тук няма, а аз имам само за още седмица. Някой да има инфо по въпроса какъв заместител мога да търся?