0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #280 -: Ноември 21, 2007, 10:25:15 am »
Хей ,момичета нали знаете че по Коледа стават чудеса:-) Ако пък не- Нова Година- Нов Късмет!!!!! stork-girl :babbycarrage:
УСПЕХ на всички !!! Аз ще почакам след Нова Година
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #281 -: Ноември 21, 2007, 10:41:19 am »
bebe_вече 2007 и аз имам същите симптоми, но ще пия хапчетата до последно. никакво предаване!
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #282 -: Ноември 21, 2007, 16:54:52 pm »
Кандидат-майчета, честит празник на християнското семейство! Желая на всички догодина семейството да нарастне с още един, а защо не и с повече члена!
Известно време не писах тук защото броих /защо ли ми трябваше/ колко мочичета от началото на годината, пишещи в темите за инсета са забременели. Резултатът - по-малко от десет - значи на месец по една. Така се обезверих от този факт  :( Дано коледното чудо донесе на всяка от нас мечтания подарък!
Прочетох за неуспехите на много от момичета  :( - толкова исках още някое момиче да се похвали...
На Викси и Бебе и Джоли и Плами и всички, които са в процедура пожелавам късмет и много хубав празник довечера.
« Отговор #283 -: Ноември 21, 2007, 17:19:49 pm »
да се отчета и аз... цикъл все още си нямам..... някой си прави май щеги с мен......говорих с Владимиров и той каза да не спирам хапчетата, ако ми дойде на преглед, а ако не след седмица пак на преглед.
ако не си бях правила кръвен тест щях да си лежа блажено на кълката че е станало...но.. теста каза друго...
*
« Отговор #284 -: Ноември 21, 2007, 17:37:17 pm »
може ли и аз да се включа в темата   :)
с първо инсе през декември

Аз така съм се надъхала и зарадвала, че започваме и съм убедена вътрешно че ще е успешно...но да не бързам с радостите.

А мъжа ми го бъзикнах, че те инсетата много помагат, ама има маааалко проблем, че понякога объркват спермата с чужда докато я обработват....но там да се огледа за мъжете дето чакат, детето все на наякой от тях ще прилича.
И той отвори едни очи...ама верно ли? Ми верно я, по форумите така пише. А той на форумите вярват като на господ :)

Започваме с шеги, ама може да завършим със сълзи...

« Отговор #285 -: Ноември 21, 2007, 18:21:34 pm »
Здравейте! Днес стартира и моята първа инсеминация при д-р Даскалов надявам се Дядо Коледа да ни донесе най-прекрасният подарак тази година ! Успех на всички!
« Последна редакция: Ноември 21, 2007, 18:40:12 pm от neliso »
*
« Отговор #286 -: Ноември 21, 2007, 19:35:49 pm »
Успех и на теб.
 :crossfingers: след 10-12 дни да се похвалиш с  :bfp:
« Отговор #287 -: Ноември 21, 2007, 19:45:46 pm »
Нелисо :crossfingers:
Аида,успех и на теб през декември yahoo_17
*
« Отговор #288 -: Ноември 21, 2007, 22:19:05 pm »
Аида , Нелисо дано това да са първите и последните инсеминации, стискаме палци
Тити дано да не е шега , а да си е истинска  бременност. дано да се похвалиш
 :goodluck:
Joli, разкажи моля как протече стимулацията при теб. защо и меногон и мерионал? Допълват ли се? Колко дни беше стимулацията? А как се чувстваше, аз днес си сложих втората инжекция и ми се струва, че усещам леко напрежение в гърдите и яйчниците.
« Отговор #289 -: Ноември 21, 2007, 23:24:17 pm »
Мили момичета бихте ли преди споделяхме кой с какво го стимулират, колко фоликула има, дебелина на лигавицата, бихте ли описали малко по-подробно, на мен ще ми бъде интересно, а предполагам и на по-новите момичета.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #290 -: Ноември 22, 2007, 08:50:32 am »
ще ве пиша за моя опит - все пак всичко е индивидуално!
започнах стимулация от 4 ден с меногон по 2 през ден. след осмия меногон още нямах фоликул, това на десети ден, но за съм с доказана късна овулация.след това нямаше внос на меногон и продължихме 3 поредни дни с по 3 мерионала. тръгнаха седем фоликула. завърших с още 2 меногона и 2 мерионала и така на 17 ден прегнил и на 19 ден инсе. за моя радост всички фоликули се бяха спукали, като лигавицата на 4 ден беше 12мм, а на 19 ден - 15 мм.лично не ме боляха инжекциите, но леко се подух, напълнях, а напрежение в гърдите започна на 10 ден след инсето.
това за сега. успех и късмет на всички! :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #291 -: Ноември 22, 2007, 09:52:56 am »
Аз започвам от днес. Док. ми изписа клостилбегит от 5-и ден 2x1 до 9-и ден. Аз съм с доказана късна овулация. Днес пуснах изследвания - ПКК и утайка. Утре ще се чуем с док. да се разберем дали в събота или неделя ще правим хидротубацията. Ако всичко върви нормално, ми предстои и инсе. този месец за да увеличим шанса. Ако нищо не стане този месец ми предстоят имунологични. Стискайте ми палци. Много се надявам всички да успеем.
/>
« Отговор #292 -: Ноември 22, 2007, 11:13:49 am »
Здравейте момичета, на мене вече ми е 11 ден от инсеминацията при д-р Стаменов на ЕЦ. Пия си Дуфастона и си мисля какво ли ще покаже теста на 25-ти.Незнам дали е от лекарствата, но сякъш гърдите са ми доста по-чувствителни и напомпани от предишни месеци преди цикъл???????? придърпва ме от време на време ниско долу, но нищо не мога да кажа. Ще пия хапчета до последно и Бог да е с нас. Пожелавам на всички от сърце това което желая и на себе си пълна къща със деца - Коледа наближава!
*
« Отговор #293 -: Ноември 22, 2007, 12:09:38 pm »
Dragica, Didi_v, тити, megiaries - момичета не губете надежда - с вас сме, за да продължите напред  :bighug:

vixi хайде дано този път да е успешен  :)  :bighug: :crossfingers:

Момичета в процедури - много късмет ви желая и само хубави мисли :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #294 -: Ноември 22, 2007, 12:37:24 pm »
Здравейте момичета, на мене вече ми е 11 ден от инсеминацията при д-р Стаменов на ЕЦ. Пия си Дуфастона и си мисля какво ли ще покаже теста на 25-ти.Незнам дали е от лекарствата, но сякъш гърдите са ми доста по-чувствителни и напомпани от предишни месеци преди цикъл???????? придърпва ме от време на време ниско долу, но нищо не мога да кажа. Ще пия хапчета до последно и Бог да е с нас. Пожелавам на всички от сърце това което желая и на себе си пълна къща със деца - Коледа наближава!
Имам едни такива приятни усещания за теб... :lol: стискам палци!
Момичета, желая успех и късмет на всички!!!

« Отговор #295 -: Ноември 22, 2007, 12:48:57 pm »
Du6ka, благодаря ти миличка за подкрепата и знаеш ли аз си мисля, че човек когато иска нещо много силно го получава. Аз съм сигурна, че всички ние от този форум един ден с усмивка ще си спомняме/докъто ни напикават бебетата :D/ какви са ни били притесненията някога.Знам също, че човек не бива да си превръща живота в трагедия и трябва да понася това което му сервира живота- нали така инсеминация-инсеминация, ин витро-ин витро, като не стане има детски домове, а там пък е пълно с дечица които пък искат да имат родители. :D Успех на всички в борбата с живота
« Отговор #296 -: Ноември 22, 2007, 14:48:15 pm »
Здравейте, момичета! Днес ми е седми ден след първата инсеминация. От сутринта обаче ме прерязва стомахът ниско долу. Болката е силна, но момента. Нормално ли е това? Освен това от миналия петък, когато беше инсето, ме боли кръстът. Не силно, но болката ме притеснява, защото не знам какво предвещава. И ако позволите, едно последно въпросче. Инсеминацията беше на естествен цикъл, но докторът не ми предписа никакви лекарства след това. Трябва ли да се притеснявам за нещо? Благодаря предварително. Успех на всички. По Коледа наистина стават  чудеса. :D  :bfp: stork-boy ylinfant
« Отговор #297 -: Ноември 22, 2007, 15:10:32 pm »
Flora, на мен ми е 11-ти ден от първа инсеминация на ЕЦ, и моите симптоми са същите и то от първите дни на инсеминацията само дето аз пия Дуфастон, фолиева киселина и аспирин протект. Ти при кого я прави? Пожелавам ти успех дано симптомите ни са заради двете чертички :D
« Отговор #298 -: Ноември 22, 2007, 18:29:12 pm »
Ето ме и мен :wink:, днес ми биха 2 амп. меногон на 3 ден от мц. утре ще са другите 2 и в събота съм на преглед и аз нямам представа с какво ще продължим,само се моля всичко да е наред и крайния резултат да е  :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #299 -: Ноември 22, 2007, 20:04:06 pm »
joli и ти доста инжекции си отнесла и моята овулация е малко късна, но не чак толкова, с клостила правя по 3 фоликула, което док казва че е добре, сега с по-силната стимулация, предполагам ще са повече, но пък клостила действа зле на лигавицата, така че и от тази гледна точка е по-добре с мерионала надявам се...
в събота ще видим колко фоликула са тръгнали.
флора, рениве успех и тъпрение