0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #320 -: Ноември 26, 2007, 11:28:26 am »
Авре честито Джоли аз съм като тебе миличка - вчера отрицателен тест и кафяво зацапване , днес пак само кафяво зацапване и незнам докога
« Отговор #321 -: Ноември 26, 2007, 11:29:08 am »
Авре честито Джоли аз съм като тебе миличка - вчера отрицателен тест и кафяво зацапване , днес пак само кафяво зацапване и незнам докога
« Отговор #322 -: Ноември 26, 2007, 11:34:12 am »
Здравейте момичета не спирайте лекарствата докато не ви дойде М или след консултация с док.И аз така ги спрях на своя глава и ... подготвям се за втори опит. Успех на всички чакащи!

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #323 -: Ноември 26, 2007, 11:59:31 am »
Avre честито :) Радвам се, че има още един положителен тест в темичката :)
Момичета, докато не е дошла М. има надежда! Рениве, ти кръвен прави ли, мила?
Тин, нали щеше да ме чакаш за среща в Русе бременна :( Дойде ли ти вече гадната М със сигурност? Ако е така - имаш още един цикъл докато си дойда по празниците! И не приемам повече новини за отрицателни тестове, да знаеш :kiss:
моят тест трябва да е в петък или може би в събота сутринта. Чак не искам да идва събота, за да не разочаровам за пореден път  :? Така все още мога да си живея с мислълта, че все пак моооооже и да е станало моето мъничко чудо.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #324 -: Ноември 26, 2007, 12:00:48 pm »
Avre, би ли казала къде прави инсето?
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #325 -: Ноември 26, 2007, 12:02:44 pm »
на мен теста ми е утре, но ако продължи зацапването и утре, ще опитав едиен тест в сряда , но кръвен, ако тръгне по-силно........няма смисъл. лекарствата ги спрях, след консултация с доктора, но продължавам да се чудя на този мой организъм..... 8O
tyn , успех миличка, дано тава е твоя последен опит!
renive , няма да се отказаваме, нова година-нов късмет!
Плами55 , горе главата, ще стане и при нас скоро, вярвай само!
Имате моите стиснати палци!!! :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #326 -: Ноември 26, 2007, 12:04:33 pm »
Ама аз вече ги спрях вечера не съм пила цял ден мога ли днес да ги продължа. Ама доколкото знам той Дуфастона изкуствено задържа МЦ.Бебе докъто стигна до клиниката за кръвен тест може и да прокървя така че един ден ще изчакам, важното е че още го няма.Незнам какво е това зацапване два дена?!Ако ще идва да идва щото от вчера си прекарвам времето в тоалетната. Никакви отрицателни тестове на чакащите!
« Отговор #327 -: Ноември 26, 2007, 12:10:14 pm »
Avre честито :) Радвам се, че има още един положителен тест в темичката :)
Момичета, докато не е дошла М. има надежда! Рениве, ти кръвен прави ли, мила?
Тин, нали щеше да ме чакаш за среща в Русе бременна :( Дойде ли ти вече гадната М със сигурност? Ако е така - имаш още един цикъл докато си дойда по празниците! И не приемам повече новини за отрицателни тестове, да знаеш :kiss:
моят тест трябва да е в петък или може би в събота сутринта. Чак не искам да идва събота, за да не разочаровам за пореден път  :? Така все още мога да си живея с мислълта, че все пак моооооже и да е станало моето мъничко чудо.
Тя дойде и си отиде и в края на седмицата може би ще направим второто инсе и се надявам да удържа обещанието на Коледа да има твърдо :bfp:, а то и за теб се отнася а и за всички Авре, Джоли, Ренвие стискам ви силнооо палци.

*
« Отговор #328 -: Ноември 26, 2007, 12:15:10 pm »
Момичета, благодаря за поздравленията, но аз не съм много сигурна, че е станало - много е бледа втората черта.
Драгица, инсето правих при д-р Владимиров.
Плами, Джоли  :(
Успех на всички!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #329 -: Ноември 26, 2007, 13:18:47 pm »
Мерси Авре;-) И от мен много много поздравления и мн.късмет.Успех на всички чакащи
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #330 -: Ноември 26, 2007, 15:12:08 pm »
Здравейте момичета, днес бях на преглед и имам фоликул 15мм, доки каза че в петък ще правим инсето.Аз обаче се приреснявам дали не е късно в петък? На естествен цикъл ще е и това ми е първото инсе!Не съм мн наясно така че моля да ме извините ако въпросът ми е глупав. Успех на всички!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #331 -: Ноември 26, 2007, 15:28:54 pm »
Зависи. Кой ден ти е това? И при кой д-р ходиш?
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #332 -: Ноември 26, 2007, 15:36:40 pm »
Здравей, днес ми е 12 ден и ходя при д-р Владимиров,но имам по-дълъг цикъл 30-35 дена.
« Последна редакция: Ноември 26, 2007, 15:40:11 pm от minesota »
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #333 -: Ноември 26, 2007, 15:37:55 pm »
е в петък ще ти се пада 16-ти ден.Не е ли верно късно? Незнам защо док така е решил
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #334 -: Ноември 26, 2007, 15:46:43 pm »
ами незнам и аз се замислих ,ама вече си бях тръгнала... но сега си погледнах календара може и да имам късмет, незнам как растат фоликулите днес е 15 мм до петък незнам колко ще е ............
« Отговор #335 -: Ноември 26, 2007, 16:26:52 pm »
Отчет и от мен. След много силни болки ниско долу в четвъртък имах няколко капки кръв, в петък пак само няколко и така до днес... не е цъкъл със сигурност. Спрях лекарствата и се надявах да ми дойде със сигурност както трябва но уви. Говорих с Владимиров и той ме успокои че " ще дойде", е да ма това беше в петък, а сега е понеделник.... а корема ме боли. Чудя се дали четвъртък да го броя като 1 ден на М или не.. и от кога да броя. Ако е  1 ден то съм изпуснала дните за преглед и ...
« Отговор #336 -: Ноември 26, 2007, 16:46:38 pm »
Момичета - ни спирайте лекарствата!
Нищо, че не ви е дошло както трябва.....надежда има до последно!

Авре - много се надявам за теб - дори и втора бледа е нещо...
Стискам палци на всички!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #337 -: Ноември 26, 2007, 17:03:28 pm »
Здравейте момичета, днес бях на преглед и имам фоликул 15мм, доки каза че в петък ще правим инсето.Аз обаче се приреснявам дали не е късно в петък? На естествен цикъл ще е
Абсолютно по същата схема беше моето инсе този цикъл, само дето фоликулът беше 14мм в понеделник, прегнил в сряда вечер, инсе в петък следобяд на 15-ти ден от МЦ. И сега тест в събота сутринта, дай Боже, положителен ;)

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #338 -: Ноември 26, 2007, 17:07:16 pm »
Дай Боже:-)Успех
« Отговор #339 -: Ноември 26, 2007, 18:09:41 pm »
Момичета - ни спирайте лекарствата!
Нищо, че не ви е дошло както трябва.....надежда има до последно!

Авре - много се надявам за теб - дори и втора бледа е нещо...
Стискам палци на всички!