0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ася честито и от мен ще стискам палци и от сърце ти желая всичко да мине ок и да си най- щастливата мама на света :grouphug: :bighug:
*
Ася, честито и от мен. :)
Не се притеснявай за редукцията, всичко ще е наред!
Стискам ти палци.  :crossfingers:

Късмет на всички момичета в процедура! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Ася, честито. Не се притеснявай и вярвай в добрият край. Имаш стиснати палци и от мен.

Ан2006 стискам ти палци!!!

:bighug:
Ася, честито миличка и от мен!
Вярвай, всичко ще мине добре с редукцията! Имаш стиснати палци и от мен и то не само за утре :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Ася честито мила всичко ще е ок. :balk_602:

Ан2006 пожелавам ти успех дано е последно. :babyflips:
*
Евита,мишока,Ан,желая ви успешни процедури!

Ася,стискам палци за утре,всичко да мине леко!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Моля ви стискаите ми палци всичко да мине добре и след 7-8 месеца да съм горда мама на  :bori_007: :bori_004:

Много се радвам!  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Ася, силно стискам палци и много кьсмет!!! :P :P :P

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
И аз започнах преди 3 дни с Е2 - 22. Сега на 04.05 започвам с прегледите. Честито на победителите и успех на всички в процедура. :bighug:

*
И аз започнах преди 3 дни с Е2 - 22. Сега на 04.05 започвам с прегледите. Честито на победителите и успех на всички в процедура. :bighug:
Магичка,успех ти желая и силно ти стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :blowingdust:

И аз започнах процедура. Днес ми беше първата инжекция Пурегон.
Момичета, имам опасения, че сестрата вместо да ми постави 200ед. пурегон ми е сложила 400. Опасенията ми се базират на това, че носех с мен 14 ампули, а когато се прибрах в къщи бяха само 10. Незнам какво да мисля и чесно казано съм притеснена  :? 
*
Опасенията ми се базират на това, че носех с мен 14 ампули, а когато се прибрах в къщи бяха само 10. 

Flower, броиш ли разтворителя, нали са 1 ампула сухо вещество + 1 ампула разтворител. Извинявай, ако съм задала глупав въпрос.
flower76, а по 50 Е ли бяха или 100 ?
Да се надяваме, че няма грешка и ти е сложила колкото трябва :) 
да Ани, броя си сухото вещество и разтворителя
Black_roze, по 100ед.
В момента съм облещила  8O и се чудя дали  грешката от голямо значение или прекаленно много се вживявам :lol:
*
Flower, дали не е добре да попиташ доктора, той/тя най-добре може да прецени. Но си мисля, че 400 Е можеш да ги понесеш и дано тази грешка е "събудила" твоите печеливши яйцеклетки  :bori_007: :bori_004:! Успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Успех на всички момичета в процедури....... :D
момичета желая ви попътен вятър,нека в много скоро време се сбъднат мечтите ви :D

assya, честито! Заедно с мен когато правих процедурата и маше момиче, което забременя с 4 те ембриона, не се саморедуцира нито единия и направиха редукция на 2, отново в клиника Надежда. Сега е горда мама на близнаци, коитто вече са на два месеца.
Успех, и повечко се пази!
ан2006, веча съм спокойна, сестрата ми е поставила правилната доза. Вчера ми се обадиха от клиниката с извинение, че са забравили да ми върнат 2 дозички пурегон.
Успех на всички момичета.
Успех евита. Вярвам, че всичко при теб ще е добре.  :bighug: :bighug:

assya_g стискам ти палци .

Ах тези сестри,една неволна грешка и всички се претеснихме здраво.Добре ,че нещата се развиха в правилната посока.
Успех на всички стискам ви палци и да пишете ,че само ви мисля.:bighug: