0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Бисерче мило, чакам да ми се оправят хормоните след икси-то и евентуално да пробвам със замразените. Ако не - лятото е разграфено с почивки и чак в края на август мога да си взема сладоледчетата и после ме чака второ икси.  :wink:
Стискам ти палци.  :bighug:

Момичета стискайте ми палци, че днес в 17:00ч ще ми е трансфера
*
Успех и стискаме палци и на ръцете и на краката.
Успех и стискаме палци и на ръцете и на краката.
:bighug:
*

Успех миличка!
Ще стискаме разбира се!
flouer76,успех с пожелания за :bfp: :bori_007: :bori_004: :bighug:
 и да не забравиш да си почиваш
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Flower-че, стискам здравоооооо. Повеждай щафетата! На мен днес ми извадиха яйчицата- 16 хубавички, зрелички...пу-пу.  :D Довечера в 19.30ч, ще се обадя на доки да ми каже как върви всичко и да му кажа аз как съм, и утре в 10.00ч ще ида да ми влеят още някъква система.надявам се до 2-3 дни живи и здрави и на мен да ми върнат бебочетата.

*
:crossfingers: и от мен!
Успех!
*
Flower-че, стискам здравоооооо. Повеждай щафетата! На мен днес ми извадиха яйчицата- 16 хубавички, зрелички...пу-пу.  :D Довечера в 19.30ч, ще се обадя на доки да ми каже как върви всичко и да му кажа аз как съм, и утре в 10.00ч ще ида да ми влеят още някъква система.надявам се до 2-3 дни живи и здрави и на мен да ми върнат бебочетата.

Ееее, адашче, много ти стискам палци много скоро като ти върнат бебоците да ни се похвалиш с поне едно :-)

*
flower, maggichka, късмет!  :bighug:

Късмет момичета ще стискам палци.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Успех на всички момичета в процедура! :D :D :D
Благодаря ви момичета  :bighug:Страшно много ми помагате. Вчера ми върнаха 4 малки сладки кандидат бебета и сега започа най тежката част  - чакането.
maggichka с теб съм и силно стискам палци за поне  :bori_007: :bori_004:
*
Магичка,успех ти желая! На мен ми извадиха 23 яйцеклетки,от които ми се бяха оплодили 16,дано на теб  да ти  се оплодят всичките яйчица и после поне 2 да се превърнат в сладки бебенца :D
Флауър,успех и на теб,стискам ви палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Магичка,успех ти желая! На мен ми извадиха 23 яйцеклетки,от които ми се бяха оплодили 16,дано на теб  да ти  се оплодят всичките яйчица и после поне 2 да се превърнат в сладки бебенца :D
Флауър,успех и на теб,стискам ви палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
благодаря  :bighug:
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Магичка, Флауър4е, след 12 дни ви чакаме в близнашката тема.  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Мерсииии, мерсииии. И на мен ми се ще да дойда в близнашката тема, ама и в единичната ще ме устрои перфектно  :D да не ставам алчна. При мен е малко сложничко с яйчицата и от 16-те само 8 са си мои. Сутринта ми се обади ембриоложката и ми каза, че всичките са се оплодили, но 2 нещо не били както трябва, а останалите 6 се развиват много добре и да имам готовност утре за трансфер. Тя ще ми звънне към 10.30 сутринта, за да ми каже дали ще е утре. Flower-че, вече започнаха да ми посиняват палчетата и на ръцете и на краката, ама ше ги стискам още поне 13-14 дни :bighug:

благодаря ти maggi4ka  :bighug:
6 ембриончета е много добре. Вярвам,че това е твоят опит.Усех утре и положителна нагласа
На мен ми върнаха 4 и сега си мътя, но ме притесняваа факта, че започнах да се подувам и се появиха и  болки в областта на яйчниците.   
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Магичка, Флауър, пожелавам ви дните до теста да минат бързо и спокойно и ще се моля после да ви честитим:)
Успех мили момичета и се пазете:)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Магиии,хайде бе душа така се надявам за теб:-) а дано всичко мине тип топ...много късмет ти желая за постигането на  :bori_007: :bori_004: :bori_006: :bori_003:
Успех и да знаеш,че стискам палците не съм ги пускала:-)даже вече не мога и да ям;-)))))))) :lol: