0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цитат
Момичета имам въпрос към вас, на мен ми предстои ИКСИ и сега пия марвелон за 21 дни, това значи че протокола е дълаг нали така ? 

Марвелона е за да не остане задържан фоликул и да попречи на стимулацията. Няма отношение към вида на протокола.
*
Момичета благодаря ви за инфото, понеже ще ми е първо икси и не са ми ясни много неща та затова питам.  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 на всички !
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
pimi, май заедно ще чакаме резултат. :D
момичетааа,утре ми е трансфера има 16 разделени-какво ще рече това,добре е нали?
момичетааа,утре ми е трансфера има 16 разделени-какво ще рече това,добре е нали?
даже много добре.Успех утре
Ewa, с теб сме заедно!

И аз пих Марвелон и от 21-ви ден ми бият и Декапептил. Вчера ми беше последното хапче и днес-утре чакам да ми дойде, за да почваме и стимулацията. Нямам търпение да започнем с инжекциите Гонал :P  защото вярвам, че те ще ме доведат до моите желани бебета  :)

Жени, и аз благодаря за линка със протоколите за стимулациите. За мен също беше полезно!
Мишока, и аз мисля, че е отлично, даже много добре  :lol:.
 При мен действаха с "конски" дози стимулиращи препарати, но яйчниците ми не реагираха много добре и ще видим какво ще излезне накрая. Доки все пак каза, че ще има за близнаци  :lol:

Публикувана от: baracuda
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Момичета,дано всички успеете!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Благодаря ти baracuda!!!
И аз ви го пожелавам момичета, стискам палци и се моля за всички ни да си напълним къщите с дечица!!!
Честит празник "Константин и Елена"!
Честито на вас, които носите тези прекрасни имена, да сте живи и здрави и светиите да ви закрилят и помагат!!!
*
Мили приятелки, благодаря ви за куража, който ми дадохте.
Направих кръвния тест на 10-ти ден. ЧХГ 8.11. Стойността не е висока, но за мен означава много, понеже досега съм виждала само ЧХГ под 1.
Без вас нямаше да стигна до тук.

Много ви обичам и ви желая цялото щастие на света.

И ми стискайте палци за следващия тест, който ще е след 5 дни /така каза Док./.

:bighug:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
an2006 ще стискам и на краката и на ръцете и  ще се моля мнооооого искрено след 5 дни да е поне 10 пъти повече. Кога мислиш да ходиш за втория тест? Аз мисля в понеделник да се наредя и аз на опашката, пък квото сабя покаже.  :wink:

Стискам силно палци, an2006, следващия тест да бъде с още по-високи показатели!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: УСПЕХ на всички момичета!!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*
an2006 ще стискам и на краката и на ръцете и  ще се моля мнооооого искрено след 5 дни да е поне 10 пъти повече. Кога мислиш да ходиш за втория тест? Аз мисля в понеделник да се наредя и аз на опашката, пък квото сабя покаже.  :wink:

В понеделник, с теб!!!
Нали знаеш, че и аз ти стискам палци!!!

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:bighug: :bighug: :bighug:

Силно стиснати палци и от мен и само  :bfp:

:bori_004: :bori_005:

« Последна редакция: Май 21, 2008, 20:02:24 pm от Kotkata »
Здравейте и от мен на всички!
Аз съм нова тук и се надявам ,че ще ме приемете при вас.
В момента съм на стимулация-днес 9 ден при др.Владимиров.В петък ме вика пак на преглед.Имам 12-13 фоликула,което док каза,че е добре в предвид леката стимулация
Пурегон 100 (от 1-4 ден),Пурегон 100 + Мерионал 75 (5-8 ден)и от днес само Пурегон 100.Сутрин бия Декапептил 0,1....
Успех на всички Ви! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
pimi, май заедно ще чакаме резултат. :D

май така се очертава дано да ни е на късмет
Хайде, дано този месец ни е на късмет и всички се зарадваме на  :bfp: :bfp:
   vmincheva,  :welcome_1: и аз съм отскоро тук, даже не смея да дам отчет, за да "не ми мине котка път", но тези дни ще го направя. Имаш чудесни резултати, продължавай смело напред и  :goodluck:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Хайде, дано този месец ни е на късмет и всички се зарадваме на  :bfp: :bfp:

Дано! Успех на всички! От тук лъха много надежда и ДАНО тя да бъде оправдана и всички да видите жадуваните  :bfp:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Успех на вси4ки моми4ета!!!
ЛЮСИ! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
на всички момичета в процедури,желая попътен вятър :D :D :Dуспех!