0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Aubergine

Re: Тема на бременните № 37
« Отговор #120 -: Февруари 23, 2009, 14:51:29 pm »
Злати, честити ти шарени рожби! Ако не ти е казал- за прегледа на шийката след 10 дни бъди с пълен пикочен мехур, аз обикновено там си взимам едно шише с вода защото докато вляза и съм отишла до 00 поне 2 пъти и трябва да доливам :) И на серклажа няма какво да му се плашиш, дано не се стигне до него, разбира се.

Миним, честито и на теб!

За справка - моите диоптри са -3,75.
Как се казва на два души с еднакви диоптри, нещо средно между адаши и набори ще да е. 8)
« Отговор #121 -: Февруари 23, 2009, 15:21:48 pm »
Миним, Злати, честити Ви шарени отбори  :)
:flower: Миним   :hug2:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #122 -: Февруари 23, 2009, 15:22:17 pm »
 Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #253 -: февруари 18, 2009, 10:09:30 »  

--------------------------------------------------------------------------------
Аз успях да се разболея, гърло ме боли страшно и имам лека температура 37.2, питах д-р Сигридов, нищо не ми дава да пия, само чайове и парацетамол, ако се повиши ощи, какво да вземам.

Появявам се и аз, след като една седмица си лежах и се наливах с чайове, мед, портокали и лимони.Да ви кажа, това от което съм доволна за кашлицата е запарка от босилек с мед, наистина е много чудотворно това чайче.

[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #123 -: Февруари 23, 2009, 15:35:42 pm »
Миним, Злати, перфектно сте ги нашарели! Честито! Само леко и безпроблемно от тук нататък!

« Отговор #124 -: Февруари 23, 2009, 15:42:19 pm »
Честито за шарените гащи на Златулка и Миним!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #125 -: Февруари 23, 2009, 15:44:56 pm »
А освен това на микробиологията ми излязоха гъби, анаеробна инфекция и нарушена флора.
Ходих при д-р Сигридов, изписа ми три дни гино певарил глобули в комбинация с крем низорал, после флажил глобули за седем дни и накрая промивки някакви, не помня с какво точно.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #126 -: Февруари 23, 2009, 16:07:08 pm »
Леле...какво мило посрещане...
Вие направо сте страхотни !
 :balk_81:
*

Aubergine

« Отговор #127 -: Февруари 23, 2009, 16:07:54 pm »
Не мога да се сдържа да не се похваля, че купих първото нещо, свързано с бебето  и то е розово. Възглавничка за бременни и кърмачки, а е розова, защото бе последната в магазина. Не знам доколко ще ми върши работа, похвалиха ги и жабата вдигна крак и тя :)
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #128 -: Февруари 23, 2009, 16:23:20 pm »
Миним, Злати, честити Ви шарени отбори  :)
:flower: Миним   :hug2:

:bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #129 -: Февруари 23, 2009, 16:51:44 pm »
Честити шарени гащички,Миним и Златулка!Прекрасна новина!  :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #130 -: Февруари 23, 2009, 16:58:00 pm »
Злати, честити ти шарени рожби! Ако не ти е казал- за прегледа на шийката след 10 дни бъди с пълен пикочен мехур, аз обикновено там си взимам едно шише с вода защото докато вляза и съм отишла до 00 поне 2 пъти и трябва да доливам :) И на серклажа няма какво да му се плашиш, дано не се стигне до него, разбира се.

Миним, честито и на теб!

Бери, нищо не ми каза Сигридов освен да отида преди 8 часа за да може да ме погледне и да се приготвя психически за вагинален преглед. :D Аз в тая връзка се чудех и реших, че на 4-тия етаж ще ме гледа защото при него не съм виждала вагинален ехограф. Така ли е? Че докато го търся да не взема да окъснея нещо. А за пълен мехур нищо не ми е казал. Ще го имам предвид. Иначе така като си мисля, май ще стигна до серклаж защото цервикалния канал си ми е съвсем прав. Още помня Персенска като ми прави сондажа, че каза: "8 см право напред"  :D Но май така ще е по-добре за да съм по-спокойна занапред, че няма повече да се скъсява та разбойниците да си стоят където им е мястото. :D А до коя седмица се прави серклажа, че аз съм вече в края на 16-та..

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #131 -: Февруари 23, 2009, 17:49:28 pm »
Честито на мамите с различни бебчета!Много здраве и щастие ви пожелавам!Силванченце,аз също бях със непоносима хрема и малко температура!За температурата ми дадоха да пия само парацетамол,а за хремата си взех капки за нос-Пиносол,също така си правих промивки със физиологичния разтвор за бременни с морски соли!Взех си също лайка-цвят и правих инхалации!Вече се оправих!Пробвай тези неща няма да ти навредят!Скоро оправяне и много усмивки!
« Отговор #132 -: Февруари 23, 2009, 17:52:41 pm »
Злати, има си сонда за вагинален преглед Сигридов на 5ия етаж. На мен последно така ми гледа шийката, че вече не се вижда добре с коремния. Изкарах си ангелите като я премери с коремния сантиметър и нещо, но после с вагиналния излезе 2,89 см. Иначе и моята шийка между 12 и 17 г.с. се скъси с 4 мм, но пък аз стартирах от 3,9 см, та явно затова не са ме мерили извънредно.
Миним, честити ти шарени гащи!  :D
  09.11.2007
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #133 -: Февруари 23, 2009, 18:02:20 pm »
Благодаря ти за информацията, Жабче. Аз щях да си обикалям из 4-тия етаж и да го търся :lol: Ами дано и при мен се окаже, че е поне 3,5 та да съм спокойна. Защото ако е по-къса и приемем, че ще продължи да се скъсява, не ми се иска да се окаже, че е вече късно за серклаж.

« Отговор #134 -: Февруари 23, 2009, 18:34:14 pm »
Злати, от друга страна може би наистина става въпрос за преглед на магарето. Защото иначе не виждам причина да те вика в друг ден. Моя преглед го направи на момента. Иначе за серклажа не се притеснявай, не е късно.
А за обикалянето на етажите - ако го няма на 5ия, питаш който видиш на 4ия къде е и все ще ти го изнамерят.  :lol:
  09.11.2007
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #135 -: Февруари 23, 2009, 18:46:23 pm »
Ще го открия някакси  :D А ме вика след 10-ина дни за да види дали има изменение. Както и да е. Да не ви досаждам повече с моите кахъри.

*

Aubergine

« Отговор #136 -: Февруари 23, 2009, 19:16:12 pm »
Злате, Жабето вече ти е отговорила, само да допълня, че докато бях в болницата имаше една жена, на която й предстоеше серклаж и беше в 21 г.с.
Пък ако стигнеш до него - тогава вече ще си говорим в подробности :lol:

А - и няма какво да обикаляш, обаждаш му се на Сигридов и казваш, че го чакаш.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #137 -: Февруари 23, 2009, 19:41:29 pm »
А - и няма какво да обикаляш, обаждаш му се на Сигридов и казваш, че го чакаш.
osi_13 Ми то един акъл за зиме ли, за лете ли.. :lol:

« Отговор #138 -: Февруари 23, 2009, 21:24:15 pm »
Миним Злати честито за шерените бебоци  :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #139 -: Февруари 23, 2009, 21:34:01 pm »
Здравейте, бъдещи мамчета!
Честито и добре дошла на minim и честито на Златулка!
И аз да потвърдя, че д-р Сигридов си гледа на 5тия етаж и на вагинален. Аз ако го няма доктора ходя при секретарките на 4тия и те го издирват.

Патладжанче, какви са тези розови възглавници за бременни и кърмачки  :ask: как се ползват, да се подпираш ли? Аз нали съм Мара Подробната  :oops: да си питам. Ти в мойта седмица в момента ли посещаваше паник стаята, че не усещаш грахон ежедневно. И аз натам съм се запътила, ма викам да питам първо  :) Ако въобще е било бебчето това дето уещах миналата седмица, че твърде неопределено е още... Май само се чудя за какво да се шашкам  :oops: и ме е срам вече, но се утешавам, че и вие не сте по-добре от мен  :)

Лека ви вечер!