0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #600 -: Октомври 03, 2009, 18:28:15 pm »
Знам, само, че това че трансфера  ена 3-тият ден не  ехубаво ... значи  иембрионите не са хубави, той беше много лаконичен и аз, неисках да го притеснявам и не питах повече нищо
Абе много са си хубави даже, само дето около година след раждането стават доста инатливи и своенравни...  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #601 -: Октомври 03, 2009, 18:35:15 pm »
Знам, само, че това че трансфера  ена 3-тият ден не  ехубаво ... значи  иембрионите не са хубави, той беше много лаконичен и аз, неисках да го притеснявам и не питах повече нищо
Абе много са си хубави даже, само дето около година след раждането стават доста инатливи и своенравни...  :wink:
:jump12: :jump12:
спокойно ще спя от днес нататък:)))))))))))))
*
« Отговор #602 -: Октомври 03, 2009, 18:57:19 pm »
:jump12: :jump12:
спокойно ще спя от днес нататък:)))))))))))))

Ще спиш колко ще спиш, има-няма 3 месеца  8)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #603 -: Октомври 03, 2009, 19:03:15 pm »
Уффф, писах, писах и го изтрих без да искам, пфууууууууу, как мразя така....
Ами не ми се пише всичко наново, затова на кратко :D
От 4-те лоши ембриона, един изненадващо се раздели на 8 и стана много хубав, другия на 6-7 - и той добър, другите 2- лоши. Върнахме 4. Преди да разбера, че са се подобрили, бях много депресирана и отчаяна. Сега вече съм спокойна :) :) :)
Благодаря на всички, които ми се обадиха, с които се видях и които ме мислиха и ми стискаха палци! Обичам ви!

Съни, Анабел, Радолина - милички....не знам какво да ви кажа....Дано има още надежда за положителни тестчета. Ако пък не - не се отказвайте, душици! Няма начин, да няма начин!!!

Светлееее, заповядай на гости с твойта щерка  :lol: Да си каже мнението  :lol:

П.С. Момичета, извинете за лаконичния пост, ама след като го затрих, ми избега музата...Като ми дойде пак, ще си го напиша както беше - емоционален :D
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 19:05:21 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #604 -: Октомври 03, 2009, 19:21:14 pm »
ох, ама аз го казвам в шеговит тон, вие се обиждате :)) ще взема да си мълча вече  и, само да ви чета ли ...
п.п айде, сама ли ще ме оставите в понеделника за трасфер?

« Отговор #605 -: Октомври 03, 2009, 19:49:15 pm »

Пращай Тошето да ни вземе  :D
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #606 -: Октомври 03, 2009, 19:56:41 pm »

Пращай Тошето да ни вземе  :D
Ще изчакам да ти потвърдим бременността, че да не те разкарваме по пътищата много-много! Щерка ти на снимка дали ще познае  :lol: :lol: :lol: Да си снимам пазвата и да ти я пратя  :lol:
Да я нацелуваш от мен тая твойта малка сладурана  :balk_21:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #607 -: Октомври 03, 2009, 20:35:08 pm »
От моите 9 яйчица са се оплодили 6.В понеделник ме викат сутринта, миналия път пак имахме 6 и ми върнаха две много хубави както се изрази д-р Александров на 5-ти ден и нищо не стана.Сега незнам, каквото прецени доктора само дано са хубавки и да се делят добре.
Така, че Деси ще се видим с теб в понеделник аз ще бъда там в10,30.
« Отговор #608 -: Октомври 03, 2009, 21:21:20 pm »
Ето ме, прясно трансферирана за отчета. На днешния 5 ден след пункцията ми върнаха единственото останало развиващо се ембрионче/ фаза морула/, заедно с едно стопирало развитието си. Това е положението. На 17.10 тест за бременност, да видим как ще мине времето.

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #609 -: Октомври 03, 2009, 23:08:12 pm »
Здравейте мили момичета/ и ra4o/,
Имах късмет да видя втората чертичка и днес 14 ден след трансфера отидох в АГ, за да се отчета, но в еуфорията нищо не попитах за продължаване на лекарствата. От листчето "Поддържаща терапия след IVF" разбирам, че естрофемът тярвба да се пие до 8 г.с., т.е. трябва да се вземе втора опаковка, а доколкото си спомням от предишния ми опит пиех само една опаковка. Ако може някой по запознат да ме светне за приема му. Благодаря много и пожелавам на всички успех.
« Отговор #610 -: Октомври 03, 2009, 23:24:23 pm »
marieta76  честито лека и безпроблемна бременност ти желая и дано твоят късмет сполети всички ни а на въпроса ти за съжаление аз не мога да отговоря но се обади на док той ще ти обясни.
« Отговор #611 -: Октомври 03, 2009, 23:32:13 pm »
Мариета честито и лека бременност!Естрофемът се пие до 8 седмица, освен ако доктора не е казал нещо друго.

*
« Отговор #612 -: Октомври 04, 2009, 10:39:23 am »
Здравейте красавици!! ние вчера се върнахме малко късно от трансфера ,а и поради лошото време до късно нямах нет! Все пак успях да прегледам постовете ви ,но се отказах да пиша,защото малко ме ядосвате вече!!!! Ще ме извините,но....!/трудно ви помня никовете ,за което също се извинявам/. Мисля ,че много от вас са решили предварително,че нищо няма да се получии са обзети от отчаяние. По-добре  е сега да стискаме палци за Съни и Анабел и дано тестовете им в понеделник да покажат така очакваните добри резултати! Виждам,че не им се вярва,но за къде без вяра...??? Все пак стават и чудеса! Не се отчайвате момичета! Не бързайте с присъдите си!!! И като казах "чудеса" ,то всички които сместигнали до тук,трябва да сме наясно ,че чакаме "чудото" !!! Така че нека по-силно вярваме в него! Няма човешка сила,поне позната  до сега,която може да се справи с това чудо, наречено "зачатие"!! Това тайнство на природата !! тайнстовото на живота! Неговото зараждане,развитие,осъзнаване!! Както вече сте разбрали от всичките ви опити,от цялата информация коята се е наложило да прочетете и все още четете,няма земна сила, която да предскаже или "настрои" това тайнство!! И честно казано само вярата в чудесата и надеждата ,че всичко ще с случи ни подкрепят и водят! Така ,че не се лишавайте от тях! При това преждевременно! Защото нищо друго нямаме! Нима всичко през което сте преминали до сега ще е напразно! Ако някой си го е помислил това,то наистина е нямало никакъв смисъл да се захваща с каквото и да е в тази насока! За него войната е загубена,преди да е запчнала!
Ето ,вижте какво изпитание е трябвало да преживее момичето с донорката!! Това си е проблем,да се окаже в последния момент ,че не и понасят упойки!! Но пък всичко се е наредило и сега си чака трансфера!Златито и тя се беше отчаяла,горката! Още не мога да и забравя лицето на деня след пункцията...! А сега ,какво..всичко си е наред! Дори повече отколкото е очаквала! Я се стегнете!! Дживотинчето и Лиско имат най голям опит! Имат толкова "красиви" резултати/е дживотинчето го чака още,ама съм сигурен че ще е красиво/ но като че ли вие сте слепи и даже глухи! Нали вярвате на този прекрасен екип! На д-р Александров когото боготворите,макар той сам винаги да е казвал,че не бог и в божиите работи въобще не може да се меси!?!?
3 ти ден,5 ти ден,хубави,лоши....Ехоооо!!! Няма такава зависимост!! дадоха ви куп примери и вие ...пак! Просто едни се развиват по-бързо, други по-бавно! Айде сега-на 3 ден са обречените,а на 5ти -отличниците! Хи хи хи !!Или пък да теглим жребий кой кога!! Все пак всички знаете че шансовете са 50 на 50% ! Дори успеваемостта в центъра е около този процент,което си е абсолютно постижение! /Лиске,поправи ме ако греша /. Просто е- или ще стане,или не!! Ами то и пролетта е много хубав сезон за заченване!! Е,всички бързаме,така е! Но като стигнем до тук,нещата не са само до желание!!
Малко ви се накарах и сигурно вече много от вас съжаляват ,че сте допуснали един мъж да се намеси във форума ви!? Но наистина ви трябва малко "стягане"!! Тъкмо да се чуствате по"домашному"!! Мисля ,че успокоява!
За материала мога да ви кажа,че си е активен и годен поне до 24 часа! Държи се на стайна температура-не на топло!!! Но и на много студено също не е добре! Така че няма проблем да си го носите! А и влезте в положение на мъжете си-малка бяла стая,с един календар-Мис Септември,както и казва един щастлив кандидат баща! Ама от 2007 одина! ЕЕее,това ли заслужаваме!! Хи хи !
Нашия трансфер мина добре! От 7 оплодени поставихме 3,достатъчно са! Док каза -два  добри,третия -средна хубост! Което преведно на нашия език означава-не са лоши ,има шансове!! Нали си го познавате ,д-р Александров!По-добре е така отколкото да ни хвърля в излишна еуфория! Той си знае работата,дори много добре!
Имало 4 пункции сутринта и 5 трансфера след обяд! Май никой от "нашия отбор" не срещнахме!! Пези,ти нали щеше да си там! В кой апарамент те настаниха???
Сега ако сте вече усмихнати и с бодър дух,в следващия си пост ще ви разкажа малко "лакардийки" от устата на самия д-р Александров! Само ако сте в настроение, де!!  И успех на днешната "сесия "! Ималиот нашия отбор??
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #613 -: Октомври 04, 2009, 10:52:56 am »
рачо, на мен добре ми действаш с твоето "каране". нали си нямам мъж, който да ме сръчква и все съм настроена като губеща. но няма да можем, момичетата тук, да ти обясним какво значи да ти бушуват хормоните, да ти се плаче без да знаеш защо...не може да се опише с думи. ако сте и суеверни като мен, нещата се влошават. все си мисля, че ако направя или не направя нещо по точно определен начин, опитът ми ще е неуспешен. глупаво, нали? май сме вече за емоционалната тема...
*
« Отговор #614 -: Октомври 04, 2009, 10:59:14 am »
Добър ден  :)

Мариета, честита бременност  :D Лека и безпроблемна да е до края  :D

Рачоооо, слънце за очите ми в този мрачен ден  :D Благодаря ти много! Такава позитивна енергия струи от поста ти  :bighug:

Мименце, с теб сме мила  :D Стискам палци  :crossfingers:

Злати, много се радвам, че си по-спокойна вече  :D Аз нали ти казвах, че ще се подредят нещата, само трябва да вярваш и да не се предаваш  :D

Тайс, успех утре  :D

Чакаме сега от вас още по-хубави новини, чухте ли  :D Прегръщам ви  :bighug:

Аз тази сутрин сложих последните инжекции - Гонал и Оргалутран. Довечера в 22 часа трябва да сложим Прегнила  :D Иии, вторник - на линия в АГто :D

Някои хора се губят напоследък, какво става с тях?  :?

П.П. Ей сега прочетох, че трите Десита са на трансфер утре  :D УСПЕЕЕХ  :D Стискам ви палци  :crossfingers: :crossfingers:  :crossfingers:

« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 11:08:22 am от Eли :) »
« Отговор #615 -: Октомври 04, 2009, 10:59:36 am »
Ха така Рачо! :balk_602: Я ни стегни малко! Като в кокошарника -  кокошките като почнат много да кудкудякат   петела започва да ги "съветва"! :lol:   Това в кръга на шегата разбира се, да не вземе някой да се обиди!
Такааа ... и каква стана тя - и трите Десита в понеделник сме на трансфер :balk_105: :balk_100: :balk_113: (Дес_Дес, Таис и аз)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #616 -: Октомври 04, 2009, 11:26:54 am »
 Отдавна ви чета, че сте ми много сладки. И отдавна искам да ви кажа - прав е човека да ви хока. Момичета, позитивната нагласа е мнооооого, ама мноооого важна. Проверила съм го за себе си - работи.  И то не за процедурата, а за друго. Работи ви казвам. За суеверните - опитайте се да виждате само неща които можете да изтълкувате като положителен знак. Пример - от "църна маца" на входа на София до клиниката единия път хванахме зелена вълна - казах си ето ще стане. Че сме висели по 20 минути в задръстване друг път - не го отчитам. Чакаме повече от 3 часа - ми те хубавите работи трудно стават - ще стане. И така обръщайте всичко в положителен знак за успех. След трансфера на края на разговора ни моя лекар ми каза " важното е да не се притесняваш и да си много спокойна". И като му казах че съм, отговора му беше - "това е 70% от успеха". Ами прав беше. От сърце ви пожелавам успех и с ведрото настроение и правилната нагласа и естествено с опита. Много стиснати палци от мен.
*
« Отговор #617 -: Октомври 04, 2009, 11:30:17 am »
Чакайте малко сега - нали за трансфера на 3 ден става дума. За всеки случай подчертавам, че никого не мъмря  ;)
Какво ще стане ако същия ембрион, който е щял да бъде върнат на 5-ти се върне на трети - същото! Като ще става - ще стане! Такива прогнози за провали още преди трансфер не се признават :)
Рачо, много ме радва позитивизма ти и цялото ти присъствие в темата :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #618 -: Октомври 04, 2009, 11:42:32 am »
хайде днес стиснати палци за dani_j  8)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #619 -: Октомври 04, 2009, 11:47:05 am »
Хайде по вода да върви днес  :)

Рачо, стягай редиците, да не се разваля дисциплината :lol: