Здравейте красавици!! ние вчера се върнахме малко късно от трансфера ,а и поради лошото време до късно нямах нет! Все пак успях да прегледам постовете ви ,но се отказах да пиша,защото малко ме ядосвате вече!!!! Ще ме извините,но....!/трудно ви помня никовете ,за което също се извинявам/. Мисля ,че много от вас са решили предварително,че нищо няма да се получии са обзети от отчаяние. По-добре е сега да стискаме палци за Съни и Анабел и дано тестовете им в понеделник да покажат така очакваните добри резултати! Виждам,че не им се вярва,но за къде без вяра...??? Все пак стават и чудеса! Не се отчайвате момичета! Не бързайте с присъдите си!!! И като казах "чудеса" ,то всички които сместигнали до тук,трябва да сме наясно ,че чакаме "чудото" !!! Така че нека по-силно вярваме в него! Няма човешка сила,поне позната до сега,която може да се справи с това чудо, наречено "зачатие"!! Това тайнство на природата !! тайнстовото на живота! Неговото зараждане,развитие,осъзнаване!! Както вече сте разбрали от всичките ви опити,от цялата информация коята се е наложило да прочетете и все още четете,няма земна сила, която да предскаже или "настрои" това тайнство!! И честно казано само вярата в чудесата и надеждата ,че всичко ще с случи ни подкрепят и водят! Така ,че не се лишавайте от тях! При това преждевременно! Защото нищо друго нямаме! Нима всичко през което сте преминали до сега ще е напразно! Ако някой си го е помислил това,то наистина е нямало никакъв смисъл да се захваща с каквото и да е в тази насока! За него войната е загубена,преди да е запчнала!
Ето ,вижте какво изпитание е трябвало да преживее момичето с донорката!! Това си е проблем,да се окаже в последния момент ,че не и понасят упойки!! Но пък всичко се е наредило и сега си чака трансфера!Златито и тя се беше отчаяла,горката! Още не мога да и забравя лицето на деня след пункцията...! А сега ,какво..всичко си е наред! Дори повече отколкото е очаквала! Я се стегнете!! Дживотинчето и Лиско имат най голям опит! Имат толкова "красиви" резултати/е дживотинчето го чака още,ама съм сигурен че ще е красиво/ но като че ли вие сте слепи и даже глухи! Нали вярвате на този прекрасен екип! На д-р Александров когото боготворите,макар той сам винаги да е казвал,че не бог и в божиите работи въобще не може да се меси!?!?
3 ти ден,5 ти ден,хубави,лоши....Ехоооо!!! Няма такава зависимост!! дадоха ви куп примери и вие ...пак! Просто едни се развиват по-бързо, други по-бавно! Айде сега-на 3 ден са обречените,а на 5ти -отличниците! Хи хи хи !!Или пък да теглим жребий кой кога!! Все пак всички знаете че шансовете са 50 на 50% ! Дори успеваемостта в центъра е около този процент,което си е абсолютно постижение! /Лиске,поправи ме ако греша /. Просто е- или ще стане,или не!! Ами то и пролетта е много хубав сезон за заченване!! Е,всички бързаме,така е! Но като стигнем до тук,нещата не са само до желание!!
Малко ви се накарах и сигурно вече много от вас съжаляват ,че сте допуснали един мъж да се намеси във форума ви!? Но наистина ви трябва малко "стягане"!! Тъкмо да се чуствате по"домашному"!! Мисля ,че успокоява!
За материала мога да ви кажа,че си е активен и годен поне до 24 часа! Държи се на стайна температура-не на топло!!! Но и на много студено също не е добре! Така че няма проблем да си го носите! А и влезте в положение на мъжете си-малка бяла стая,с един календар-Мис Септември,както и казва един щастлив кандидат баща! Ама от 2007 одина! ЕЕее,това ли заслужаваме!! Хи хи !
Нашия трансфер мина добре! От 7 оплодени поставихме 3,достатъчно са! Док каза -два добри,третия -средна хубост! Което преведно на нашия език означава-не са лоши ,има шансове!! Нали си го познавате ,д-р Александров!По-добре е така отколкото да ни хвърля в излишна еуфория! Той си знае работата,дори много добре!
Имало 4 пункции сутринта и 5 трансфера след обяд! Май никой от "нашия отбор" не срещнахме!! Пези,ти нали щеше да си там! В кой апарамент те настаниха???
Сега ако сте вече усмихнати и с бодър дух,в следващия си пост ще ви разкажа малко "лакардийки" от устата на самия д-р Александров! Само ако сте в настроение, де!! И успех на днешната "сесия "! Ималиот нашия отбор??