0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #640 -: Октомври 04, 2009, 20:53:49 pm »
Ето ме и мен прясно трансферирана  :lol:. Благодаря за стиснатите палци. От тук нататък всичко е Божа работа.
Успех на Деситата утре. Днес д-р Кисьов и Ани си говориха тъкмо за вас, че сте много Деси наведнъж  :lol:.
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 21:15:18 pm от dani_ j »

*
« Отговор #641 -: Октомври 04, 2009, 21:55:55 pm »
Дани  :) честито трансферче да си пазиш бебоците.Късмет до края :bighug:и след 14 дни++++++++ :bfp:

А на деситата  :bighug: и леки трансферчета утре.
« Отговор #642 -: Октомври 04, 2009, 22:07:58 pm »
Даниии  :bighug: честито трансферче  :D топли малките бебчовци че вън захлади вече  :D
На многото Десита мнооого успех утре-аз ще съм из коридора към обяд но не познавам никоя от вас и едвали ще се осмеля да ви заговоря  :oops: като незнам и как изглеждате  :oops:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #643 -: Октомври 04, 2009, 22:27:36 pm »
Не мога и аз да се отделя от тази тема, любима ми е!  :D
 Успех на всички трансферирани и тези на които тепърва им предстои, очакват ви най-хубавите моменти и срещи след 9 месеца!  :bighug:
*
« Отговор #644 -: Октомври 05, 2009, 10:13:17 am »
Добро утро,девойки!! нека пожелаем успешни трансфери на всички Десита и на днешната сесия!! дано седмицата започне с отлични резултати! В което не се съмнявам,де!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #645 -: Октомври 05, 2009, 13:41:43 pm »
ето ме и мен  - първи трансфер за днес. Ани се шегуваше че аз ще съм първа защото моите дечурлига сами вече щели да тръгнат да ме търсят, това защото на мен ми е пети а на другите десита трети ден.
Айде пезевенгите, сисксенс и другите трансферирани, казвайте каква ще я вършим, кой какво ще прави и кой какво няма да прави, какво ще ядем и т.н., че вече не знам кого да слушам.
« Отговор #646 -: Октомври 05, 2009, 13:46:55 pm »
Деси, живей си живота :P. Яж, каквото ти се яде, ходи, почивай си, забавлявай се. Въобще дръж се подобаващо, както прилича на една бременна жена. Не се затормозявай с мисли излишни, след две седмици ще видиш двете чертички :P
Чакаме отчета и на другите Десита, макар да съм сигурна, че всичко ще е ок, защото д-р Александров им е върнал най добрите ембриончета :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 13:48:42 pm от pezevengite »

[161551.gif[/img][/url]
« Отговор #647 -: Октомври 05, 2009, 13:52:29 pm »
През първите 3 дни наблегни на ананаса, но после го спирай!!! Аз и да искам не мога да лежа, защото няма кой да ме остави... Гледам поне тежко да не вдигам, макар че се налага да разнасям Дара... И мъж ми учудено пита:"не искаш да вдигаш тежко ли?"...  :x

Стискам палците!!!
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 13:54:46 pm от setakap »
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
« Отговор #648 -: Октомври 05, 2009, 14:22:37 pm »
е добре де какво има толкова в тоя ананас, и от друго място съм го чувала това, но никой не може да ми обясни, какво точно в ананаса помага за имплантацията?
*
« Отговор #649 -: Октомври 05, 2009, 15:32:27 pm »
Оппа  :) честито ти трансферче Деси. Колко емдриончета ти върна
д-р Александров ,че да знаем какво ЧХГ да чакаме :)след14 дни
Не мога да ти дам съвет и аз защото всеки различно казва ,но мисля че ти най добре ще разбереш как се чубстваш е естесвено се поглези малко :)и от на татък каквото господ ни е отредил.
Стискам палци за  :bfp: и :bighug: от мен.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #650 -: Октомври 05, 2009, 17:02:23 pm »
Момичета, аз съм вече 3 ден след трансфера и да си призная, на моменти направо забравям  :oops: Тръгвам да правя неща, които не би трябвало  :lol: Ама се усещам навреме. Ям каквото си искам, единствено не пия алкохол и не пуша. Но аз цигарите ги спрях преди почти 7 месеца. Опитвам се да си полежавам, когато мога, избягвам продължително натоварване и така. Домакинската работа мъжо я върши. В общи линии, тялото ми само си показва кога иска почивка, кога да полегна, кога да поседна. Чувствам се добре и имам хубаво предчувствие :lol:, абе чувствам си се бременна  :lol:
Късмет на днешните забременели, чакам ви след 2 седмици на опашката в дългоочакваната.... :D
Следващите - не се помайвайте хич, чакаме ви и вас :P
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #651 -: Октомври 05, 2009, 17:15:42 pm »
опс включвам се и аз :)) ДНес от трите Десита минах трета, отивам на трансфера, очаквах две ембриончета (понеже д-р Александров ми каза за две) пък той ми вика: "приготвил съм ти три  8O и аз, се опулих и казвам, ама отде дойде това третото, да не е бонус  :D, и той ми обясни, как почнало да се дели, показва ми една схема, не че разбирам ама ...) и така, сложиха ми три, но ... не били хубавки, но той д-ра каза аз и хубави като сложа дори и идеални пак не стават нещата, т.ч божа работа, но определено не ги беше харесал ... но каквото е това е. Обаче нещо ме понаболява мене коремчето, нещо като спазми и ми се спиииииииии . А сега чакаме отчета на Тайс и ... стискайте палци :))

« Отговор #652 -: Октомври 05, 2009, 17:28:34 pm »
Еей Десита добре дошли бременни момичетаааааааа  :D
Сега бързо да си приднава това Деси което си тръгна към 13 ч  :wink: една готина мадама с много хубави обувки  :D и бременна естествено  :D мисля си че е Тайс но може и да бъркам  :D
Момичета моят последен преглед преди пункция беше днес.Живот и здраве в четвъртък съм на пункция.Не ме питайте как ме е шубе ,но ще се стегна.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #653 -: Октомври 05, 2009, 17:32:47 pm »
Еей Десита добре дошли бременни момичетаааааааа  :D
Сега бързо да си приднава това Деси което си тръгна към 13 ч  :wink: една готина мадама с много хубави обувки  :D и бременна естествено  :D мисля си че е Тайс но може и да бъркам  :D
Момичета моят последен преглед преди пункция беше днес.Живот и здраве в четвъртък съм на пункция.Не ме питайте как ме е шубе ,но ще се стегна.

бъркаш, май говориш за Деси-кк, щото тя, си тръгна рано-рано, с Тайс бяхме до към 17.00ч. и със сигурност не  е, тя :D

*
« Отговор #654 -: Октомври 05, 2009, 17:35:47 pm »
elina, радвай се, мила! това ще ти е щастливия ден и есамо началото на хубавите изненади. аз как чакам само този момент - да почна с гоналчетата, после пункцийката (че ще видя и док)... хайде, ще си разхождаме коремите заедно....
« Отговор #655 -: Октомври 05, 2009, 18:23:47 pm »
опс включвам се и аз :)) ДНес от трите Десита минах трета, отивам на трансфера, очаквах две ембриончета (понеже д-р Александров ми каза за две) пък той ми вика: "приготвил съм ти три  8O и аз, се опулих и казвам, ама отде дойде това третото, да не е бонус  :D, и той ми обясни, как почнало да се дели, показва ми една схема, не че разбирам ама ...) и така, сложиха ми три, но ... не били хубавки, но той д-ра каза аз и хубави като сложа дори и идеални пак не стават нещата, т.ч божа работа, но определено не ги беше харесал ... но каквото е това е. Обаче нещо ме понаболява мене коремчето, нещо като спазми и ми се спиииииииии . А сега чакаме отчета на Тайс и ... стискайте палци :))
Деска браво бе, гледай го малчугана мързелив как се е спотайвал! :lol: Видя ли, значе е трябвало да изчакаш, дето се чудеше дали няма да те оставят последна.

елинчеее :bighug: аз съм била, не знам дали съм чак мадама но за това че съм бременна дано си права!
И спокойно за пункцията бе, неприятният  момент е когато те подготвя акушерката и докато се усетиш - тя те хванала упойката и после ще дойдеш на себе си чак в стаята.
Айде успех!
« Отговор #656 -: Октомври 05, 2009, 19:29:55 pm »
Здравейте от мен искам да ви питам сутринта преди трансфера слагате ли утрогестана?
*
« Отговор #657 -: Октомври 05, 2009, 19:34:53 pm »
Ехооо и аз се включвам!Вече и аз си прибрах три ембриончета.Д-р Александров се изказа много ласкаво за тях, ама да видим дано поне едничко оцелее, аз съм сигурна де  :D.
Айде Десита и  Яни почва голямото чакане!Стискам палци и на всички други сладурани...
Късмет утре на Бубето!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #658 -: Октомври 05, 2009, 19:37:44 pm »
Здравейте от мен искам да ви питам сутринта преди трансфера слагате ли утрогестана?
Да, аз го сложих, не пречи. Сложи го по-раничко и няма да има проблем.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #659 -: Октомври 05, 2009, 22:26:37 pm »
Ехооо и аз се включвам!Вече и аз си прибрах три ембриончета.Д-р Александров се изказа много ласкаво за тях, ама да видим дано поне едничко оцелее, аз съм сигурна де  :D.
Айде Десита и  Яни почва голямото чакане!Стискам палци и на всички други сладурани...
Късмет утре на Бубето!

Да видиш сега, като се хванат и трите какъв купон ще бъде! :lol:
Еее ама с теб изобщо не можах да си поговоря, така надълго и широко както с другото Деси, ти докато дойдеш и аз влязох, после пък ти отиде и докато се върнеш мен Ани ме изпрати по живо по здраво, ама нищо айде после с коремите като тръгнем по прегледи ще наваксаме