0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Zyza
« Отговор #240 -: Февруари 04, 2011, 13:08:49 pm »
Зизка, много силно те подкрепяме и стискаме палчета, завиждам на търпението ти ! Много целувки и прегръдки  :grouphug:
*
« Отговор #241 -: Февруари 04, 2011, 16:40:40 pm »
Зузке, сън няма да ме хване до утре значи :) Много се моля да го видиш това + тестче, а и после, че ембриончето си е на мястото!!!  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #242 -: Февруари 04, 2011, 19:47:25 pm »
Благодаря на всички ви за подкрепата,мн.си ви обичкам всички.Ей сега се прибрах от работа,и съм направо труп.Боля ме мн.кръста докато работех,и нещо постоянно ми лазеше ниско долу в ляво,и ме пронизваше на моменти-направо ми идваше да тръшна всичко и да се прибера,за да седна поне за 20 мин.И най-лошото е,че като се  прибрах гърдите спряха да ме болят.С последни сили отидох и си купих тест.Утре е и последен ден от тази  графика,и т' ако е висока,ще направя тестчето.Ох само се молих цял ден всичко да е наред ако е станало.А този спад като какъв се яви в графиката ми незнам.Тестчето най-лесната работа тя ,макар,че борбата е голяма докато го видим положителен.За мен по-вълнуващ ще е скана :).Стискам и аз силно палци,и се моля!

*
« Отговор #243 -: Февруари 04, 2011, 20:06:01 pm »
Остана ми една прогестеронова свещичка в повече,и мисля да я сложа в  22.00ч за послено(мисля че няма да навреди,нали!!!),а дали няма да окаже влияние на теста сутринта?

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #244 -: Февруари 04, 2011, 20:27:18 pm »
zyza, мисля, че още малко прогестерон няма да попречи. И не вярвам да окаже влияние върху теста, защото много бременни момичета използват прогестерон и тестовете им са си положителни.
Пожелавам ти тестът да е  :bfp: Късмет!
*
« Отговор #245 -: Февруари 04, 2011, 21:18:51 pm »
Ужас,ей сега отидох до тоалетната и ми прокървя.Знаех си аз ,че със спирането чувствителността на гърдите нещо лошо ще се случи:(:(:(

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #246 -: Февруари 04, 2011, 21:25:53 pm »
zyza, стискам ти палци да е само леко прокървяване и да спре след малко.
*
« Отговор #247 -: Февруари 05, 2011, 12:01:06 pm »
Зузка има надежда миличка, това не е силно зацапване пък и теста си го направила вечерта, силно те прегръщам и стискам палци
*
« Отговор #248 -: Февруари 05, 2011, 18:05:07 pm »
Зузка има надежда миличка, това не е силно зацапване пък и теста си го направила вечерта, силно те прегръщам и стискам палци
Зузке, много стиснати палци и от мен!! Ама стискам ти казвам!!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #249 -: Февруари 05, 2011, 21:05:17 pm »
 :goodluck: :crossfingers: yahoo_17
Страхотна графика
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #250 -: Февруари 06, 2011, 01:21:44 am »
Милите ми те,голяма сте ми подкрепа,и ми давате толково много недежда :bighug: :bighug: :bighug:.Към обяд започна и леко червеникаво течение,това беше с графиката ми за този месец.Мисля,че т' може да се е дължала на това,че бях болна-може да съм имала вътрешна т' и затова да е била така висока,но в последните 2-3 нямах,а и никога М не ми е идвал на толкова висока т'-няма и да разберем каква е била истината.Хайде започваме пак всичко наново,дано да има резултат този път-трябва да има :D.В понеделник трябва да съм на скан,но не съм се записала(днес няма как-не работят),така че може да се отложи и за вторник.Силни прегръдки и от мен на всички ви и мн.късмет.Ох дано тази борба за всички ни приключи мн.скоро,за да сме щастливи,а не само да се борим борим и разочароваме накрая.Дано Господ е с нас,да се смили над нас,и ни даде мечтаните бебенца!

*
« Отговор #251 -: Февруари 06, 2011, 11:02:07 am »
Зузи, ами напред мила, няма заден ход ...
Продължавам да стискам палци, знаеш, нали  :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #252 -: Февруари 06, 2011, 18:00:48 pm »
Зузи, миличка, дано това е последния ти 9 месечен цикъл със сладък бебок за финал  :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #253 -: Февруари 06, 2011, 19:30:58 pm »
Зузи мила  :hug2:
само напред слънчице,ще стане бебо къде ще иде  :)
чакам само хубави новини от теб  :bighug: :bighug: :youwoman: :crossfingers:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #254 -: Февруари 06, 2011, 23:46:13 pm »
Зизка душичката ми мила - прегръщам те силноооо. :bighug:
Радвам се че не си се отчаяла - ще стане бебчо. osi_9 Сигурна съм, само още малко търпение.
Щом веднъж е станало ще стане пак. Важното е да действате мила.
Цункам те.
« Отговор #255 -: Февруари 12, 2011, 19:21:05 pm »
Зузинка успех миличка  :crossfingers: :goodluck:
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Вярвам!!!!
*
« Отговор #256 -: Февруари 14, 2011, 09:35:16 am »
Успех със стимулацията миличка, този път завършекът ще е +, ще видиш
 :bighug: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #257 -: Февруари 14, 2011, 10:32:34 am »
Успех със стимулацията миличка, този път завършекът ще е +, ще видиш
 :bighug: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #258 -: Февруари 14, 2011, 16:51:16 pm »
Зузке, надявам се за последно да преминаваш през стимулации и т.н Дано това е твоя месец! Ние сме тук, и ще очакваме твоето чудо заедно с теб!  :grouphug: Успех миличка! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #259 -: Февруари 15, 2011, 00:20:16 am »
Дано Чудото стане този месец милички!Благодаря за чудесните пожелания,подкрепа и стиснати палци!Утре отивам на фоликуметрия и,ще пиша дали имам хубави фоликули!Много стиснати палци имате и от мен,и нека чудесата са за всички Ни! :bighug: :bighug: :bighug: