Мерси за палците Женичка!Тук съм,всеки ден влизам на бързо и чета-дано има изненада този месец.Общо взето като симптоми отново нямам никакви освен гърдите.Иначе Т' ми все е висока,но това го отдавам отново на прогестероновите свещички като предния месец.От 13 дни съм на суровоядство-без месо,млечни и готвено-освен чай,кафето също го спрях-уж да си помогна с този неизяснен стерилитет(да си пречистя тялото).То точно сега не е момента за това,но знае ли човек,може и да помогне,така и така все не се получава,и сега каквото стане.Ще видим дали ще стигна до тест този месец,но се надявам да има изненада.Като се сетя какъв Ад беше този път инсето-хич не ми се потретва,дано да няма повече инсета.По невнимание си запечатах и кофичката с отпадъчните материали (инжекциите),тя не може да се отвори повече-и мъжа ми вика:"значи няма да има друга инсеминация щом така стана"-дано му е златна устата и Господ да го е чул,а м/у другото и аз това си помислих.Объркана съм и относно графиката ми,на 1-то ми повишение на Т'(на 11ден от М) фоликулите си бяха големи сутринта,но още нямаше ову-което значи,че овуто ми става на повишена Т'-мн.странна работа.А ако е имало ову на 11ден примерно вечерта,не е ли много късно за инсеминация чак на другия ден(12-ти)към обяд,з-то на 12-ти ден е още по-повишена!Много стиснати палци,прегръдки и целувки