0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Zyza
« Отговор #260 -: Февруари 15, 2011, 10:31:30 am »
Зузке, надявам се за последно да преминаваш през стимулации и т.н Дано това е твоя месец! Ние сме тук, и ще очакваме твоето чудо заедно с теб!  :grouphug: Успех миличка! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Чакаме хубави новини :-)

*
« Отговор #261 -: Февруари 22, 2011, 18:31:14 pm »
 как си миличка, не нанасяш БТ , но аз силно стискам палци това да е вашия месец :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #262 -: Февруари 23, 2011, 01:00:13 am »
Мерси за палците Женичка!Тук съм,всеки ден влизам на бързо и чета-дано има изненада този месец.Общо взето като симптоми отново нямам никакви освен гърдите.Иначе Т' ми все е висока,но това го отдавам отново на прогестероновите свещички като предния месец.От 13 дни съм на суровоядство-без месо,млечни и готвено-освен чай,кафето също го спрях-уж да си помогна с този неизяснен стерилитет(да си пречистя тялото).То точно сега не е момента за това,но знае ли човек,може и да помогне,така и така все не се получава,и сега каквото стане.Ще видим дали ще стигна до тест този месец,но се надявам да има изненада.Като се сетя какъв Ад беше този път инсето-хич не ми се потретва,дано да няма повече инсета.По невнимание си запечатах и кофичката с отпадъчните материали (инжекциите),тя не може да се отвори повече-и мъжа ми вика:"значи няма да има друга инсеминация щом така стана"-дано му е златна устата и Господ да го е чул,а м/у другото и аз това си помислих.Объркана съм и относно графиката ми,на 1-то ми повишение на Т'(на 11ден от М) фоликулите си бяха големи сутринта,но още нямаше ову-което значи,че овуто ми става на повишена Т'-мн.странна работа.А ако е имало ову на 11ден примерно вечерта,не е ли много късно за инсеминация чак на другия ден(12-ти)към обяд,з-то на 12-ти ден е още по-повишена!Много стиснати палци,прегръдки и целувки  :D :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #263 -: Февруари 28, 2011, 17:54:03 pm »
Зузке, милата ми, минавам да те нагледам :)
Ей, дано това да ти е последната ти графика и последното инсе! Измъчи се достатъчно и ти! БТ е много добре, дано , дано!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #264 -: Февруари 28, 2011, 21:11:18 pm »
Наистина и аз се измъчих вече Гали,то голямо чакане настана.Днес и гърдите спряха да ме болят-значи утре ще очаквам и лелката.Предния месец така стана,спряха да ме болят и цъфнах на 37' базална температура.И все пак да ти е Златна Устата и да ме пропусне неканената гостенка.На мен ми идва в повечето случаи на 27 ден от М(на 26 ден ми прокървява),но този път може да е по-рано заради ранното повишение на Т'.Ох дано да стават скоро бебетата,че вече мн.ми писна,и то не да съм се отчаяла ами просто не можеш да започнеш да правиш нищо друго,и така времето лети и накрая нито едното -нито другото :(.Успех и на теб миличка! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #265 -: Март 01, 2011, 11:50:20 am »
Зузенце, миличка стискам много силно палци, графиката се движи много добре, недей унива, всичко ще завърши с хепи енд  :D Ей сега Баба марта ще донесе на графиката ти една мартеничка с 2 червени тлъсти чертички 
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #266 -: Март 01, 2011, 17:11:47 pm »
Зиз, БТ е супер :P Никакво отказване преди да стане очевадно  :goodluck:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #267 -: Март 01, 2011, 23:44:34 pm »
 :D Зизка графиката ти върви много добре мила, никакво отчаяние - само още малко търпение !!! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #268 -: Март 02, 2011, 07:39:44 am »
:D Зизка графиката ти върви много добре мила, никакво отчаяние - само още малко търпение !!! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

osi_9 .Стискам много силно :crossfingers: :crossfingers: дано това вече да е твоя месец.Охх то и аз съм  малко след теб да видим при нас какво се получи. :bighug:

*
« Отговор #269 -: Март 02, 2011, 20:41:54 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #270 -: Март 03, 2011, 17:13:29 pm »
Пак няма да е моят месец за което много жалко.Като се сетя пак какво трябва да претърпявам на инсеминациятя-ужас.Благодаря на всички отново за стиснатите палци.От както си направих цветна снимка и лапаро,вместо да се подобрят нещата,те на къде отидоха-спрях и да бременеея.Спирам и аз като Женичка да меря базалната температура,може пък да се поуспокои така организма( да не го мисля много много) и да вземе да стане.За 3години мерене,никой доктор не обърна внимание на това,а отделно аз се изнервях,че графиката показва еди какво си-а те даже и една обикновенна фоликуметрията не ми направиха за да засекат овулацията.И тъй и до сега не си знам овуто в кой ден точно е. :D.Какво да правим,няма как-напред и това е!Успех на всички,и тази година да забременяваме всички,че много време стана!

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #271 -: Март 03, 2011, 18:42:39 pm »
Мила Zyza, съжалявам, че и този месец е неуспешен. Но не се отчайвай и предавай. Стискам ти палци в най-скоро време да се наредят нещата при теб и да видиш  :bfp:

Няма ли как да поискаш да ти направят фоликулометрия? И не можеш ли да смениш клиниката?
*
« Отговор #272 -: Март 03, 2011, 19:06:01 pm »
 :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #273 -: Март 04, 2011, 11:09:40 am »
Ами почини си наистина от меренето, и без това следите ову.
Успех на третата инсеминация, и както си го пожелала - дано са близнета.
Прегръдки!
*
« Отговор #274 -: Март 04, 2011, 13:02:48 pm »
 :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:

*
« Отговор #275 -: Март 04, 2011, 17:10:36 pm »
Успех на всички,и тази година да забременяваме всички,че много време стана!
Ох Зузке, от твоите уста в Божиите уши!!
И аз не мога да си обясня, как преди сме забременели спонтанно, а сега не става..
Искам да вляза тук скоро и да чета за твоя положителен тест!! Кога е следващото ти инсе?  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #276 -: Март 04, 2011, 18:41:59 pm »
И аз не зная как сме забременявали Гали,но аз поне-забременявах не където трябва да е плода но забременявах,а сега ХИЧ-може и да е на психическа основа от мн.мислене за това.На 5-и ден съм на преглед(да ме гледат за задържани фоликули-е няма да имам,з-то отново ги видях като ги изхвърлиорганизма),и предполагам,че ще е на 13 ден инсето,з-то този път ще започнем от 5-и ден с 1-вата инжекция.После мъжлето заминава за БГ-дано да го изненадам като се върне :D

*
« Отговор #277 -: Март 04, 2011, 18:55:44 pm »
Мила Zyza, съжалявам, че и този месец е неуспешен. Но не се отчайвай и предавай. Стискам ти палци в най-скоро време да се наредят нещата при теб и да видиш  :bfp:

Няма ли как да поискаш да ти направят фоликулометрия? И не можеш ли да смениш клиниката?
Няма как Рolisia,а преди като питах Джи Пито за фоликуметрия-те ме попитаха къде правят такива работи(все едно,че за 1-и път чуват).Абе знаят те мн добре,но не проследяват фоликулите всеки ден или през ден като в БГ. А за др.клиника не става-тази ми се пада по района в който живея.Ще дойде бебенцето някой ден,ама защо трябва да чакаме-защото нали все трябва да има за нещо да се ядосваме в тоз живот !Когато може би ни е писано-ще дойде.Или може би,з-то докторите не си гледат съвестно работата и за това не става-незнам.Изперках и аз-до какви размисли стигнах :lol: Успех на всички отново и ви прегръщам силно!

*
« Отговор #278 -: Март 08, 2011, 15:08:11 pm »
Миличка стискам палци, старта да е успешен и с тия 5 фоликули да ти донесат много късмет.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
*
« Отговор #279 -: Март 08, 2011, 21:40:03 pm »
Миличка стискам палци, старта да е успешен и с тия 5 фоликули да ти донесат много късмет.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug: