Значи какво разбирам аз на първия преглед си имала два, които според мен са си функционални кистички след това си спукала едната и от новите ф-ли един е станал дом( предполагам само).Значи по принцип знам, че функционалните кисти може и да не се пукат, а да намалят размерите си с времето може би точно това ти се е случило...тъмна индия ето аз миналия месец на 13-ти ден уж да видя малък ф-л, че да видим кога ще слагаме прегнила и т.н. какво стана 21мм

след седмица на същото моясто няма помен от 21мм-вия, а има 25мм

не е възможно за 8 дена да порасне само с 4мм ( при мен нали ), така че остава да е било задържана, която е изчезнала и новия си е станал дом. Та така аз вече не се шашкам даже сега ми предстои нова фоликуметрия и не знам каква нахотка ще има

. Съжалявам за мъжлето ти и ние имахме подобни изпитания и невъзможност да се прави секс, което си е гадничко. Ти сега отиди и виж какво е дереджето

пък може и да има шанс. А ти каза, че антибиотици приемаш

виж щом се налага знам колко е кофти да пропуснеш дори само един месец, но май там ни е грешката. Живот и здраве нов месец ново начало нов шанс и така докато си го казваме и докато се осъзнаем вече ще сме го постигнали

. Сега е важно да излекуваш възпалението и да се възтанови мъжа ти, че без него не става

Пиши какво става и как се развиват нещата. Прегръдки от мен.