В тази връзка да се включа и аз,че първият ми неуспешен опит е по къс протокол в друга клиника.Реагирах много зле.
После отидох в клиника Малинов и пак бях по къс протокол ,но реагирах доста добре , че и замръзени си имам .Верно е ,че неуспях и вторият опит , но след въпроса ми винаги ли ще съм по къс .. ми отговориха -ДА!
Извинявай за питането Дидомира,но какъв е проблемът при вас,за да са решили,че късият е твоят протокол,или по - скоро мислят така , защото реагираш много добре и няма нужда да го сменят?
Стискам палци следващият опит да е твоят!!!
evita, благодаря ти , миличка . Аз също ти желая най-искрено успех !
Проблема е на 100% при мен. Нямам тръби и май няма друга причина.Правила съм абсолютно всичко в клиниката като изследвания и последно биопсия.Оказа се ,че и там няма проблем ,макар да получих ужасни контракции последния път . Д-р Стаменов каза само ,че ще ми сложат някакво лекарство и ще пия хапове за контракции ,че нош-па- то явно не ми действат .
Когато се преместих в кл.Малинов мислех ,че ще ми сменят протокола , защото първият опит беше доста зле по късия протокол..., но не, те ми смениха само лекарствата и доста добре реагирах.
Днес съм на преглед и се надявам до края на месеца да ми е замръзения трансфер ,като ще искам и да направя и на ЕЦ.