0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #380 -: Януари 19, 2011, 16:08:11 pm »
Аз пък пуша :wink: - не се хваля с това, но изборът си е мой все пак!

Така де - сама си избрала да си унижощаваш яйчниците ;)

Момичета, цигарите наистина вредят, не само на яйчниците, но и на тръбите, на имплантацията, въобще... Да не говорим, че и на мъжете вредят на оплодителната способност.
Не искам някой да си мисли , че ще защитавам пушенето , напротив , НО честно казано в този живот , който живеем няма нещо , което да не е вредно.Нима храната , която ядем всеки ден е пълноценна?Нима плодовете и зеленчуците съдържат така необходимите витамини?Нима всичко не е натъпкано с химикали от вредни по вредни ... ?Организмът ми се скапва , но не мисля , че проблемът е само в цигарите ...Едва ли някой ще докаже зависимостта пушачка-лоши яйцеклетки,непушачка-идеални.Не мисля.
Естествено, друго е да си вредя с едно по-малко , но явно нямам волята или пък е нещо друго.
*
« Отговор #381 -: Януари 19, 2011, 16:23:39 pm »
Момичета и аз съм вече пациентка на Надежда, на 25.01 имам насрочен час за цветна снимка и в момента си припявам мантрата изживях една хидротубация ще преживея ЦС, засега помага, но в самия ден ще е голям спек, сигурна съм.
Колкото до свързване с клиниката рано сутрин му е майката.Аз така звънях един цял ден, мелодийката я мразя вече, но на другия звънна в 8.30 като дойдох на работа и от първото позвъняване ми вдигнаха и записахме час.

*
« Отговор #382 -: Януари 19, 2011, 16:26:19 pm »
New Love ще се радвам да споделиш билките, които повлияват миомите. Бих опитала. За моята миома всички доктори казаха коремна операция, в най-добрия случай при раждането (което никой не знае кога ще е).Д-р Стаменов каза че размера и в момента е приемлив, като се има предвид че при евентуална бременност ще расте. Всичко е божа работа, но все пак трябва да се прави нещо...
Уффф...
« Отговор #383 -: Януари 19, 2011, 16:35:05 pm »
DariD,и на мен д-р Стаменов ми откри миома,извън матката,и каза,че ще я махаме с лапаро и едновременно с това ще провери тръбите и всичко останало.Нали другата седмица е твоето лапаро,няма ли да стане да ти я махнат?Стискам ти палци и ще чакам подробности :)
*
« Отговор #384 -: Януари 19, 2011, 16:41:27 pm »
Не Перличка точно това написах в предишния си пост и Д-р Стаменов каза че моята миома може да се махне само с коремна операция. Нямало друг начин, явно моята е по-особена или на по-особено място.
*
« Отговор #385 -: Януари 19, 2011, 16:55:01 pm »
Perlichkа как така часа ти е за 16.50.... 8O и моя час е същия за промивка??? Какво става незнам???
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 16:56:35 pm от pepssi »
« Отговор #386 -: Януари 19, 2011, 17:00:54 pm »
Евче -  обичаме ви бе, нищо , че пушите...ама, ако не пушехте щеше да е още по-добре  :D  
През всичките години , в които съм се борила със стерилитета - общо 20, от тях 13 активни, всичкото дохтур, при което съм била  все повтаряха - спри цигарите, та спри...а пък аз инааат, те ще ми кажат... От около 1997г, след първата спермограма(забележете 7г след брака), припева стана в множествено число. Ама ние с мъжо си пафкахме...Той почти 2к на ден, аз уж по 1 и ги приказвахме същите приказки като теб. Не се учудвам и не те съдя, но ще узрееш и ти и като вземеш решението, помни , че съм насреща, защото не е лесно, ама хич не  е ... и подкрепата е най-важното нещо в борбата с наркотика. Не пуша от 4г, мъжо то 3. Все още има дни и моменти , в които ми се допушва неудържимо, но не е...желание да всмукна никотин, а по скоро мозъка иска нещо, а тялото категорично не... Излишно  еда казвам, че се чувствам много по-добре здравословно и престанах да боледувам след всяка кихавица около мен. За миризмата е ясно.

Перличка - мимомата няма как да е извън матката, това е нон сенс така да се каже. Явно твоята е от външната страна на меометриума.
Тук може да прочетеш нещичко по въпроса http://medicina-bg.info/?p=2097
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #387 -: Януари 19, 2011, 17:07:00 pm »
Така ми каза доктора-"миомата е извън матката",пък той си знае какво е имал предвид.Благодаря ти за препратката,ще прочета.
« Отговор #388 -: Януари 19, 2011, 17:10:03 pm »
pepssi,нещо не се публикува отговора ми-часа ми беше за д-р Стаменов от 16.50,но днес ми се обадиха от клиниката,че доктора утре го няма и ме пренасочиха към д-р Шефкетова от 15.40 ч,така че няма страшно,часовете не ни се дублират :)
*
« Отговор #389 -: Януари 19, 2011, 17:12:50 pm »
Е,щом на мен не са се обадили значи часа ми си остава този. :)
« Отговор #390 -: Януари 19, 2011, 17:20:59 pm »
Перличка - да, май има такива случаи , в които се откъсва и е извън матката , сега се зачетох и аз...гледай какво чудо...и колко много разновидности има миомата..тююю...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #391 -: Януари 19, 2011, 17:29:41 pm »
Евче -  обичаме ви бе, нищо , че пушите...ама, ако не пушехте щеше да е още по-добре  :D  
През всичките години , в които съм се борила със стерилитета - общо 20, от тях 13 активни, всичкото дохтур, при което съм била  все повтаряха - спри цигарите, та спри...а пък аз инааат, те ще ми кажат...
Вили, извинявай ама този/тези  доктор/ите , които са се осланяли на това , че като спрете цигарите и нещото ще се случи им изпрати много поздрави от мене!!!Това са били от онези, които не можейки да признаят безпомощността си , са прехвърляли проблема в-у вас и видите ли те нямат дете , защото пушат - ала-бала!Уххх че се ядосах. osi_7
« Отговор #392 -: Януари 19, 2011, 17:33:31 pm »
Аз ги спрях от 1г4м.От раз.Всичко което зависи от мен съм го направила,а дали пречат или не незнам.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
« Отговор #393 -: Януари 19, 2011, 17:42:21 pm »
Момичета, доктора целия ден ли ще отсъства или по някое време през късния следобед ще зачезне ? Питам, защото имам час при него за 15.40, а никой не ми се е обадил да отмени часа или да ми каже ,че ме пренасочват.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #394 -: Януари 19, 2011, 18:11:02 pm »
Анаженс, пробвай утре пак.
Ако пак не стане, аз ще пътувам за София в четвъртък и мога да ти запиша час.
Ако искаш ми пиши на лични.
Благодаря ти Манга-занга, днес най - накрая се свързах, но се оказа, че за промивка след биопсия, трябва да ми дойде цикъла и тогава да си запазя час точно на 8 ми ден, така че пак ще звъня да видим как ще се свързвам!
« Отговор #395 -: Януари 19, 2011, 21:32:36 pm »
Не искам някой да си мисли , че ще защитавам пушенето , напротив , НО честно казано в този живот , който живеем няма нещо , което да не е вредно.Нима храната , която ядем всеки ден е пълноценна?Нима плодовете и зеленчуците съдържат така необходимите витамини?Нима всичко не е натъпкано с химикали от вредни по вредни ... ?Организмът ми се скапва , но не мисля , че проблемът е само в цигарите ...Едва ли някой ще докаже зависимостта пушачка-лоши яйцеклетки,непушачка-идеални.Не мисля.
Естествено, друго е да си вредя с едно по-малко , но явно нямам волята или пък е нещо друго.

Миличка, напълно си права за това, но цигарите са единственото вредно, което зависи от теб и само от теб. Нито можеш да си избираш въздух, който да дишаш, неотровен от автомобили и производства, нито можеш да контролираш производителите на плодове и зеленчуци какво и колко им слагат и т.н. Да не говорим, че наскоро чух, че и на месото, суровото месо, добавят някакви химии (най-вече на пилешкото, но вече и на другите меса), за да го правят крехко и дълготрайно, но и безкрайно вредно. Изборът е в твоите ръце. Не го казвам, за да те засегна, а за да се замислиш. Неслучайно форумът е за взаимопомощ  :D

Колкото до зависимостта между пушенето и яйчниковия резерв - доказана е. Пушачките навлизат по-рано в менопауза.
« Отговор #396 -: Януари 19, 2011, 21:41:14 pm »
Момичета, да ви питам нещо:
ние сме с неизяснен стерилитет и имаме 4 процедури( неуспешни) в клиниката.
Д-р Персенска днес ми каза да се свържа със Силвия и тя да ни подготви документите за фонда.
Та въпроса ми е  как да стане тази работа.
Всичките ни изследвания и документи са във фаила ми. Силвия има достъп до него и подготвя всичко или как ??? Или да намеря копия  и да и ги занеса ???

Може и на лични. Благодаря предварително  :wink:
« Отговор #397 -: Януари 19, 2011, 22:39:50 pm »
Момичета, да ви питам нещо:
ние сме с неизяснен стерилитет и имаме 4 процедури( неуспешни) в клиниката.
Д-р Персенска днес ми каза да се свържа със Силвия и тя да ни подготви документите за фонда.
Та въпроса ми е  как да стане тази работа.
Всичките ни изследвания и документи са във фаила ми. Силвия има достъп до него и подготвя всичко или как ??? Или да намеря копия  и да и ги занеса ???

Може и на лични. Благодаря предварително  :wink:

4 процедури какви? най-вероятно 4 инсеминации, нали? Отиваш при Силвето на 3 етаж и тя ще ти приготви всичко и ще ти обясни от теб какво се изисква. Успех.
*
« Отговор #398 -: Януари 19, 2011, 22:40:48 pm »
Дианче, от теб се искат копия от личните ви карти и актуално ФСХ.Силвия подготвя подробностите за четирите неуспешни процедури, епикриза и ви дава декларациите за попълване. Май и спермограма трябваше, но сигурно имате такава.
« Отговор #399 -: Януари 19, 2011, 22:41:43 pm »
Здравейте.В началото на февруари ми предстои хистероскопия за изолиране на едната тръба.Доста ми е притеснено а и досега чета,че се прави само за биопсия и при миома.Ако някоя е минала по моя път нека ми пише.