Евче - обичаме ви бе, нищо , че пушите...ама, ако не пушехте щеше да е още по-добре
През всичките години , в които съм се борила със стерилитета - общо 20, от тях 13 активни, всичкото дохтур, при което съм била все повтаряха - спри цигарите, та спри...а пък аз инааат, те ще ми кажат... От около 1997г, след първата спермограма(забележете 7г след брака), припева стана в множествено число. Ама ние с мъжо си пафкахме...Той почти 2к на ден, аз уж по 1 и ги приказвахме същите приказки като теб. Не се учудвам и не те съдя, но ще узрееш и ти и като вземеш решението, помни , че съм насреща, защото не е лесно, ама хич не е ... и подкрепата е най-важното нещо в борбата с наркотика. Не пуша от 4г, мъжо то 3. Все още има дни и моменти , в които ми се допушва неудържимо, но не е...желание да всмукна никотин, а по скоро мозъка иска нещо, а тялото категорично не... Излишно еда казвам, че се чувствам много по-добре здравословно и престанах да боледувам след всяка кихавица около мен. За миризмата е ясно.
Перличка - мимомата няма как да е извън матката, това е нон сенс така да се каже. Явно твоята е от външната страна на меометриума.
Тук може да прочетеш нещичко по въпроса
http://medicina-bg.info/?p=2097