Ей, още едно бебе ще си имаме утре
Пауърче да мине леко всичко, а че ще е щастлива срещата - то е ясно. Ще си дебнем темичката в "Честито"
Момичета, за сънливостта през цялата бременност ми се е случвало да имам по-поспаливи дни, но като първите 3 месеца, когато бях буквално като пор
... нищо подобно след това. Да ми се придремва чат-пат - да, но не и така да "заспивам права". Но вероятно и това е индивидуално като всичко друго.
Елена за басейните май си права, така и така ще се гъбичасва поне да има за какво
Аз ако знаех как ще цъфна тази седмица, вярвай ми - нямаше от водата да изляза, като си почивахме, ама минало-заминало вече...
И ми е много смешно сега, че съм си мислила, че знам какво е да имаш гъби, когато няколко пъти са ми излизали на МБ "единични колонии кандида алб.", чак се чудех другите жени какво толкова се оплакват и за какъв дискомфорт иде реч... Е, сега вече ги разбрах с "пълна сила и адска драма" както има един лаф.
Доки ми изписа едни глобули и кремче днес, за "спасяване на кожата", докато излезе МБ и видим каква точно гад има за терпане и да купувам конкретно за нея препарат. Сега сложих глобулка и се омацотих добре - чакам ефект, а дано тази нощ има сън и за мен. Това ви го пиша с искрено пожелание да не ви се случва, нито бременни, нито небременни.
Най-тъпото е, че имам много чувствителна матка, която се дразни и от най-дребната болежка в областта и се уредих с леки контракции, покарй гадните гъби
За всеки случай ми увеличиха "Нутри-маг"-а на 3х2 и ще ходя на доплера по-честичко тези дни, но очакванията са като спре да ме боли и контракции да няма. Поне бебо е добре и не е засегнат от моите страдания, това е важното.
За латекса, ние пребоядисахме всичко преди Коледа, не сме ползвали по-различен от предишния път. Не мисля, че като изсъхне и се измирише - има някакво значение какъв вид е точно. А и "безвредни" бои...все е химия, независимо как го рекламират, освен ако не е направена боята от билки да речем. Но ако толкова се тревожи някоя мама, по магазините и такива уж "напълно безопасни и безвредни" ми предлагаха, като ме виждаха с корема - не е проблем да се купи, който държи да се "застрахова" и в това отношение.
Deni_15 Не му се плаши толкова на това секцио. Сигурна съм, че си изчела достатъчно материали, споделеното от мамите родили така и вероятно си забелязала, че нищо страшно и ужасно не се е случило на никоя от тях.
Разбирам разочарованието ти, като си си представяла по друг начин раждането, но както и ти пишеш - щом има показания...трябва да се заложи на сигурното. Ти и бебо да сте добре, а като го гушнеш - убедена съм, че ще ти е абсолютно все едно по какъв начин се е случило това. Горе главата и кураж!