Точо така, 16% от компаниите не означава това, но ти предложих ти да си свериш данните, а ти реши да ме учиш на аритметика без дори да си провелира дали пък случайно не изначава обратното. Да, ако погледнеш колко хора имат достъп, процентът е по-нисък, 11% е за индустрията и 16% за държавните служители.
Има платено майчинство - как е уредено, добре ли е уредено и какъв процент от жените имат достъп е друга тема.
ОK Цигу, нека заиграем твоята игра на думи. Казваш в САЩ има - да има до толква, че не е забранено да ти го дадат
. Убнедена съм, че и в Пауа Нова гвинея не е забранено и там има някакво. Разира се, че идеята е да се сравнят САЩ с тях по този показател, но е и вярно.
Ти много добре знаеш, че става дума за това дали имаш
право на платено майчинство, така че не разбирам това извъртане на истината. Ама то било съшествувало все едно картата е казала, че е забранено. Хайде ти ми отговори на този въпрос - имаш ли или нямаш
право в САЩ на платено майчинство, ако си на пълно работно време през бременността? Отговор от една дума би бил достатъчен, за да си разрешим спора дали била или не била вярна тази карта.
Гане, видя ми името и те засърбяха ръчичките да напишеш нещо, независимо, че идея си нямаш от него. хайде кажи си и ти сега мнениеот по въпроса за майчинството в САЩ, да го чуем. Да, очевАдно не знае след като спори за нещо, което от години е наболял проблем и тази карта се изпозлва от отдавна от многото организации борещи се за права на майките в САЩ. Учудена съм, че не сте я виждали. Пропагандирането на подобни митове, че едвали не не било вярно, че сме били на нивото на Папуа Нова Гвинея ( по този показател) е направо обидно за милионите ( тези някакви си 84-89%), които нямат никакво право на майчинство.
П.П. Дори и тези 3 месеца неплатени не са гарантирани, а за компании, които имат повече от 50 служителя.