Да се надяваме, че тази седмица при охолния бюджет - сеирите ще се дължат на злоупотреби с алкохол, преяждане и пр.
Данчето Христова - на мен много ми падна в очите, честно. Не, че съм против при оскъден бюджет да има планиране, трябва си. Хлапетиите са тотален айляк по въпроса - и то не е вариант. Но нейното поведение по въпроса е просто...много жалка гледка вече. Да кажеш, че така го изкарват с монтажи само - няма да е. Понеже и при номинации и вече излезлите съквартиранти - това разправят за нея. Сега то бива, бива, ама...не си коя да е, име си, с кариера, безспорна звезда си...е, толкова ли не си даваш сметка, че се държиш като бабка от сериала "Етажна собственост".
Явно не си дава сметка де, щом продължава...
Другият ми фаворит в началото - Кали, също много ми се срина. Трудно ми е да кажа едно конкретно нещо, защо така обаче. Цялостното й поведение не ми допада. Няма лошо да си оптимално себе си като поведение, да не си "мега хай", но ако това което гледам си е наистина тя, а не някакво там театро преднамерено...твърде "простодушна" ми идва. И аз съм прекалено откровено понякога, но определено считам, че една жена - е длъжна да има финес, ако ще изкуствено да си го налага, но да го демонстрира все пак. Да го научи това как става, ако ще с четене на книги. Кали като цяло се държи като "гаменката от междублоковото пространство", "каквото и е на глава това й е на уста", отделно че с това лъскане и изблизване на къщата - и на мен ми додея без да съм мърла някоя, но тя прекалява. С всичко. Може би на доста зрители нейното поведение се харесва, защото нали "не е лицемерно". ОК, ама за мен е крайно време да вземе да са прави разлика между "добри обноски" и "лицемерие". Особено коментарите й за дамската превръзка на Вулева - ми бяха потресаващи, честно. Това си е откровена простащина за мен. Ако си нормална жена и човек изобщо...като й стърчи "санитарното средство" на Вулева - ми ще идеш при нея, ще й кажеш на ушенце, че така и така. Няма да седнеш да го нищиш на всеослушание в къщата пред всички, че и със самата Албена. И то така пък го изкарваш едва ли не нещо гнусно и неприемливо, че някоя жена била в цикъл.
Още куп подобни изцепки има Кали, вкл. и кой пишкал и акал, как изцапал....пък тя го била почистила. Ми не те кара никой да чистиш ти всичко. Като те напъва да го правиш и не търпиш изобщо и прашинка на мястото, което обитаваш - чистиш, за да ти е комфортно на теб самата и си траеш. К'во ходиш по хората егати, на по не знам колко години да ги "превъзпитаваш"? И това е грубо и говори за не много висок интелект всъщност. Дано след тоя ББ я поканят да рекламира някой почистващ препарат поне - ще й отива страшно.
Месечков ме радва много. По простата причина, че колкото не го харесвах в началото и някак ми беше леко гузно, че имам антипатия към човек, за когото всъщност нищо не знам - то сега вече си го хейтя с чиста съвест. Страшна амеба това момченце, във всякакъв смисъл. Напъвам се и не се сещам, за едно нещо казано и направено от въпросния, което да ми е направило добро впечатление.
Все по-симпатична ми става Албена обаче. Главно заради демонстрираната стабилна психика и нерви, уважавам това качество у хората като цяло. Албена не е прост човек - следователно - не е да не преживява едно, или друго вътрешно, да не й тежат и на нея куп случки, реплики, отношение... Но пък успява да си контролира емоциите и тяхната бурна изява за разлика от доста други, влязли в ББ с егати претенциите за себе си. В доста ситуации се видя и, че не лош човек по душа, прояви неведнъж загриженост и се постара да помогне с каквото може. На Линдарева конкретно. От ББ внушават, че го прави, защото Линдарева е най-лесната й жертва да си я придърпа в "неин лагер", да я манипулира, да я употреби някак си... Лично аз обаче си мисля, че това й поведение към Линдарева е повече на един аутсайдер към друг аутсайдер и дълбокото разбиране на Албена - какво е аджеба да си в подобно положение. А то не е никак лесно да бъдеш такъв и да си съвсем сам за капак.
Другото, което ме впечатлява е свързано с майка й. Албена е тотално наясно що за странна птица е маман, но е човек способен да обича някого, ВЪПРЕКИ недостатъци, а не ЗАРАДИ позитиви, кото същия има. За което се иска много широко скроена душа и голЕмо сърце. Да бъдем честни, ако нашите майки бяха като Людмилка - вероятно щеше да ни е срам от тях, да сме оптимално дистанцирани, да се срамуваме пред приятелите си от поведението им...да ги отхвърлим в общи линии и като вече зрели и самостоятелни индивиди - да не си общуваме с тях, освен ако не тръгнат да умират налЕ. Но Албена и в реалния си живот, по думите на гаджето й - всяка вечер ходи да се вижда с маминка. Албена не принуждава партньора си да общува с "руското чудо" също така, което показва, че освен не тъпа е и наистина толерантна и не очаква "човекът до нея" да търпи въпросния кукумицин, зер щото "тя ми е майка ти си длъжен". Албена прави разни еквилибристики, за да даде и на мъжа си това от което той има нужда и на майка си това, което е решила, че й дължи като отношение и цялата гимнастика си е за лично нейна сметка. С което тя не парадира апропо, а едва ли й е лесно да го прави.
За мен поне - Вулева е изненадата в този сезон, при това - приятна изненада. Преди си мислех, че е относително проста, озлобена женица, която случайно има дар слово и просто умее да "нарежда" тоя и оня пиперливо и цветно в прословутото си предаване. Сега си мисля, че ако й се беше стекъл различно живота и беше получила работа в някое по-читаво предаване от "Сигнално жълто" - сега щеше да е един от популярните ТВ водещи с добро реноме. Като Диана Найденова, или пък Бновска да кажем...и двете са хапливи и директни, но понеже техните сфери на изява са сериозни - това при тях се явява плюс. Все си мисля, че ако Албена има шанс за подобен тип изява - би се справил ачудесно и ще си впрегне уменията в една..."по-ползотворна посока" да кажем.