0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #260 -: Октомври 17, 2014, 21:03:23 pm »
Оф, тия скоро ще са им предаванията една седмица назад от действителността, Тити го има и в тоя епизод.
« Отговор #261 -: Октомври 18, 2014, 08:06:52 am »
Оф, тия скоро ще са им предаванията една седмица назад от действителността, Тити го има и в тоя епизод.
Точно! И аз почвам да се обърквам кое, след кое, преди кое, се е случило  :lol:
Мисията Диктатор нещо не им се получи.
Майката на Албена тепърва ще се "излага" според мен (в прекия и преносния смисъл).
*
« Отговор #262 -: Октомври 18, 2014, 09:45:07 am »
и на мен ми действа много объркващо това  със "забавеността" на събитията и отразяването им.... :?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #263 -: Октомври 18, 2014, 10:02:04 am »
Мен ме навежда на мисълта, че е яко рязане и нагласяне за да ни покажат, каквото искат да видим.
Гледахте ли Венета? Каква злоба и заяждане беше с Албена?! Пък че и събрала Миглена Ангелова и някакъв плужек, които я мразят сигурно повече и от нея, както каза приятелката и, направо на вендета приличаше.
*
« Отговор #264 -: Октомври 18, 2014, 14:27:37 pm »
Да, ужасно е "излъчването" този сезон и кавичките не са случайни. Ако направим една груба сметка, от всичко което се случва в къщата - ни показват не повече от 40 мин. с як монтаж в дейли епизодите и...това е, което можем да гледаме. На лайфовете - пак не гледаме особено какво става в къщата, понеже повечето време са коментари, реклами и пр. "Гледане на живо" тази година - реално няма. След нЕколкостотин опита да улуча някога живото да върви - несполучливи естествено - даже спрях да опитвам. Такова нещо във ББ не е било никога досега.  8O Чета и в мама-та, те просто не го пускат, не е че аз не улучвам. Понякога - 15 мин. на ден, максимум 30, разни скучни неща разбра се, а има дни в които изобщо не го пускат... Тази година - късен епизод - няма (от 23ч.), няма съботен...
Аз да ви кажа - искрено не разбирам, къде е смисълът да вложиш толкова пари в реализацията на този формат, а реално - да не го излъчваш почти?! Може да съм куха лейка, но за мен просто не е логично това, от икономическа гледна точка.

Снощи поне беше интересен епизода, с този "бунт". Ся, че пак провалиха мисията - не е новина  :lol: :lol: :lol: Не съм сигурна, ама май досега една мисия не са спечелили тия шматки. След като ББ промени условията по последната - струва ми се, че все пак ще я спечелят. Просто сега нещата станаха лични вече, повечето настръхнаха срещу Жени и Тачо "от сърце" така да се каже и шансовете двамката да се сдобият с най-много номинации се вдигат.
Маминка Вулева явно си се проявява нон стоп както се очакваше, ама тия гадове ни я показват и нея само за 10-ина минути, напраУ се изнервям вече. Тоя "Биг брадър" вместо "образцов дом" - да го бяха кръстили "строго секретно".  :lol:  Дебнеш, за да видиш нещо, да го видиш обаче - почти непосилно, каквото видиш пък - яко монтажи ...идиотска история!

"Голямата уста" снощи ме зарадва изключително. Пореден провал на Злобета, просто мед ми капеше на сърцето хахахах А Злобета и оная кокошка Миглена ХХХХ (не знам каква фамилия носи в момента, че то там са "сватбите на Иван-Асен"), бива да бъдат почерпени много обилно от Албена Вулева. Така както снощи й "изписаха веждите" - не би могъл и най-скъпия и кадърен ПР да го направи и то за отрицателно време. Дори да не им слушаш разговора, само да гледаш истеричното поведение на Райкова и Миглена и супер овладяната и спокойна Албена - стига, за да симпатизираш на Албена. "Диалогът" и коментарите по същество пък - бяха съвсем открито разчистване на лични сметки на двете клявки с Вулева, директни опити да я унижават, излагат, съвсем открити обиди имаше...просто с кеф да гледаш как се закопават сами с голееееми лопати.

Факт е, че Албена в прословутото си предаване - показваше снимки и записи на всякакви популярни личности, които коментираше изопачено. Обаче пък - много нацелваше и тон и квалификации за тоя и оня. То и плюенето иска талант.  :lol: За разлика от гореспоменатите селски клюкарки и превземки обаче - Вулева категорично не е тъпа. И съм си мислела и преди (а сега съвсем), че ако на нея й се даде шанс да води някое по-читаво предаване, та дори и някое сериозно като тематика - би се справила чудесно. Просто има капацитета да бъде и "тако и вако", според конкретна ситуация, в която е попаднала. Жълто предаване - съска и нарежда всички, да има сеир. Ако я сложат водеща на сутрешен блок примерно - ще я гледам с кеф как няма да се усуква на разни мазни политически муцуни, ами ще ги кове с директни въпроси и няма да имат шанс да й шикалкавят изобщо. Ама никой няма да я назначи на такава длъжност, понеже като сгърчи няколко мазника и всички останали ще вземат просто да отказват участия. Надявам се обаче, след това й участие - някоя по-известна телевизия да й предложи предаване за "светски клюки", с прилична концепция, убедена съм че ще й се получи много добре. И Дано оня гном Венета трайно изчезне от ефира, че вече се обривам от нея.
Лично мен - Албена ме изненада в този формат и напоследък взе да буди симпатии у мен лично. Чета тук-таме коментари и гледам, че не само аз така реагирам. Няма да се очудя накрая да стане като с Азис. Влезе "на минус безкрайност", а като излезе - дори хора ненавиждащи чалга, цигани, хомосексуализъм бяха преосмислили отношението си към него и казваха: "Абе може да е всякакъв, ама пее човека и е добра душа, оказа се пич...". Май и Албена натам се е запътила. Да видим.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #265 -: Октомври 18, 2014, 16:11:06 pm »
А между впрочем, сега се сетих, то на певците им видяхме талантите благодарение на най-гадната мисия, която им наложиха  :D те като имат манджа само за нея се карат бе, я повече глад и без вода МОЛЯЯЯ :lol: :lol: :lol:

Жбрул имам предположения, че може и от "звездите" да е наложено това вето на излъчванията.
*
« Отговор #266 -: Октомври 18, 2014, 18:50:33 pm »
Жбрул имам предположения, че може и от "звездите" да е наложено това вето на излъчванията.

Изключено е това според мен -  нямат такива "правомощия", нито са в състояние да наложат подобни условия и да искаха. Ако можеха да наложат такова нещо, то нямаше да ги нагласят постоянно в монтажи и да ги правят на луди калинки и да ги маскарят (буквално) в пъти над това, с което реално са се изложили ;) Та чуденката ми си остава по въпроса...

*
« Отговор #267 -: Октомври 20, 2014, 01:41:18 am »
Понеже покрай последното Венетино предаване, от нафталина изпълзя Мигленчето Ангелова, която не само си развя прАстатията в ефир за пореден път, ами после имало и още по-яка офанзива в нейния личен ФБ... Та за сефте в този живот се заинтересувах от въпросната персона по-подробно, от чисто любопитство. Винаги съм я намирала за квачка (вкл. и като говор и интонация), но пък еднааааа идея по-прикрита и ошлайфана от Венета. Все си мислех че не е по-малко злобна и проста от нея - същата ниска топка. Но много по-непозната за мен лично, като "журналист" от Райкова, та си рекох че сега като хората дават готово инфо - мога да прочета. Ей така да си базирам мнението за нея, не само на интуиция и някакви чат-пат хванати нейни изяви.

Та "по-добрият Гугъл" (демек БГ-мама)  :lol: даде насоки да се прочете следното: http://chuime.bg/80-yasmin/20391-iskreno-i-lichno-za-netolerantnostta-na-miglena-angelova.html Четох, пулих се....евалата както се казва. Тази същата гУспожа, сигурно и в този момент писателства по стената си във ФБ за борбата си срещу простотията, тъпанарите, непрофесионалистите, има се за интелигентна... :lol: :lol: :lol: После "Биг брадър" било простотия и те простаците го гледали само. Ми сигурно, ама това предаване поне е предварително обявено като халтурка и се гледа като такова. Много по-страшни са ей такива кляфки като Ангелова, които в абсурдната ни държава, по още по-абсурдни и необясними за мен механизми - някак се сдобиват със статут на журналисти. При това сериозни, с тежест на мнението, някакъв обществен престиж... И ей тия същите откровени във всякакъв смисъл помии - морализаторстват, сочат с пръст, те щели да задават "правилния тон"...  8O Божееее слез си прибери версиите! То ако не беш много тъжно - вЕрно щях да се смея до сълзи с тази и подобните й.

*
« Отговор #268 -: Октомври 20, 2014, 09:21:30 am »
https://www.facebook.com/miglena.angelova.965?ref=ts&fref=ts
След като  и разгледах профила, мога да се присъединя към призива на Жбрул :lol:
*
« Отговор #269 -: Октомври 20, 2014, 21:42:43 pm »
Ихууууу,, ще има манджа и пиячка. Сега предполагам започва купонЯ  :D

« Отговор #270 -: Октомври 21, 2014, 16:30:43 pm »
Момичета, никой не коментира снощния лайф.
Аз го гледах на 50% някъде. Тази сутрин обаче гледах на 100%  :lol: Ива в На Кафе.
Не ми харесва цялостната й концепция. Как може да продължава да твърди, че с Евгени Минчев били приятели и че много го уважавала след всичко, което той наговори за нея? Нещо й липсва самоуважението в тази ситуация.
Не беше много хепи от видеата, които й пуснаха. На 2-3 пъти се ядосваше от провокациите, но успяваше да се овладее.
Не съжалявам, че си тръгна. А и тази история с Иво, малко скалъпена ми изглежда, въпреки че и на съквартирантите явно е направила голямо впечатление.
*
« Отговор #271 -: Октомври 21, 2014, 16:55:26 pm »
На гаджето на Ива му замръзна усмивката. Имам чувството, че ББ продължава и след края, те създават интрига и в къщите им, не само по време на престоя  :) Показвали ли са ги тия неща до сега? Аз не съм ги виждала и защо ги показват при излизането им?
*
« Отговор #272 -: Октомври 21, 2014, 17:10:55 pm »
Ами...аз не знам какво да му коментирам на снощния лайф честно казано. Като цяло беше скучен (за мен поне). За пореден път се подразних, че явно - нищо от това, което се случва не ни го показват на нас в 90% от случаите. Дори това, което бяха монтирали с Ива и Аръков е доказателство, че толкова е опорочена реализацията на формата ББ в България, че просто няма накъде вече.
Това, че е нормално да се вкара сценарий, да се подклаждат случки някакви, да се манипулира зрителско мнение съм го казвала. Но все пак си има значение процентът на манипулация - респективно на тотално укриване какво се случва в тази къща в повечето случаи. Изключително прекалиха този път, което за мен лично - прави ББ все по-безинтересно за гледане шоу. Те буквално ни лишиха от какви да е възможности да си съставяме лично мнение за когото и да било вътре. Как да го направим, когато първо почти няма излъчване този формат и по ТВ, да не говорим за "гледане на живо". Второ, когато решат да ни показват някого - то е егати сглобката от дни и седмици заснет материал с някого, който да го показва в точно определени ситуации (каквото там са решили да внушават) и като го гледаш това - излиза, че въпросния играч САМО това прави вътре, нон стоп, пък то не е така.
И за Данчето Христова това си мисля. Тя, че наистина прекалява с това пилене за храна - явно е така. Но все си мисля, че прави и куп други неща вътре, но ние я виждаме единствено с поредната й тирада на тема сирене, олио, зарзават и к'вото било там още откъм плюскането. И когато тя все пак излезе и й пуснат клипчето "с най-добри моменти" - ще се окаже, че е изнесла поне два концерта в къщата (за което ние нямаме хабер) и е имало куп весели случки, моменти в които се е забавлявала, в които е утешавала някого и пр. Ама това чак като излезе. Сега темата е - "Данчето Христова, изкукал мрънкащ бабет, соц-отломка..." и т'ва е то.

Ива, че нещо се е увлякла за момент по Аръков, ако ще чисто сексуално - явно така е било. Не го мисля, заради монтажите с гушканици, а заради коментарите на другите за ситуацията, които не бяха ни малко, ни двусмислени. Ако обаче се показваха случките в къщата коректно, всичките, в хронологичен ред на случване...още преди седмици феновете щяха да са напълнили коментарните теми за формата с тази "пикантерия". Както е било други години, в подобни ситуации (не е да не е имало такива). Само, че предишни години - наистина гледахме ББ, а не някакво сериалче. Сега с тази "схема на излъчване" и монтажи - бетер турска сапунка стана. И само поради тази причина - то не е интересно за гледане. Не защото по принцип не би било, а защото то няма как да видиш интересното в тази игра, като ти показват 5-10% максимум от всичко случващо се, пък монтирано, пък от дъжд на вятър... Аз от петък до понеделник буквално забравям какво е ставало, кой е номиниран, защо... И си признавам, че ако не бях фен на ББ от предишни години, а сега за сефте бях решила да го гледам - да съм го изкарала от ТВ-програмата у дома, след втората седмица още.  :?

*
« Отговор #273 -: Октомври 21, 2014, 20:30:06 pm »
Малееее, тая Людмила как успява да избегне боя...щото усърдно го търси.  :lol: :lol: :lol: Давай дозата за кафето, щото иначе няма бира! Защо ти взимаш от кАлектив? Ей т'ва е соц-тематика, при това - в оригинал, директно от родината на същия ;)

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #274 -: Октомври 21, 2014, 20:32:57 pm »
Луда е за пребиване Людмилката. Но нека - са има сеирец, както казва Jbrul.
Тия почти ще ни убедят, че е имало лИбоф ф къщата.
*
« Отговор #275 -: Октомври 22, 2014, 17:31:07 pm »
Ритуално ще си посипя главата с пепел за тезите си по повод кухнята  :wink: В никой друг сезон не са стигали до такива висоти. Бива да им спретнат малко кухненски спречквания, но това прилича на долнопробна махленска гротеска. Да си делят кафето едва ли не с електронна везна и да си го завиват в салфетки, кой месил питки, кой соленки, един изпил 3 глътки бира, друг пет и половина сок. А и този сок хич не ми се връзва на всеобщия глад (явно някоя реклама пробутват с него). И съквартиранти и сценаристи изперкаха. Сега поне ЛюситУ би могла да ги забавлява и провокира и ще е далеч по-забавно ако са в кондиция да й отговарят и реагират адекватно на лудостите.
*
« Отговор #276 -: Октомври 22, 2014, 18:22:25 pm »
Да се надяваме, че тази седмица при охолния бюджет - сеирите ще се дължат на злоупотреби с алкохол, преяждане и пр.  :lol: :lol: :lol:

Данчето Христова - на мен много ми падна в очите, честно. Не, че съм против при оскъден бюджет да има планиране, трябва си. Хлапетиите са тотален айляк по въпроса - и то не е вариант. Но нейното поведение по въпроса е просто...много жалка гледка вече. Да кажеш, че така го изкарват с монтажи само - няма да е. Понеже и при номинации и вече излезлите съквартиранти - това разправят за нея. Сега то бива, бива, ама...не си коя да е, име си, с кариера, безспорна звезда си...е, толкова ли не си даваш сметка, че се държиш като бабка от сериала "Етажна собственост".  :? Явно не си дава сметка де, щом продължава...

Другият ми фаворит в началото - Кали, също много ми се срина. Трудно ми е да кажа едно конкретно нещо, защо така обаче. Цялостното й поведение не ми допада. Няма лошо да си оптимално себе си като поведение, да не си "мега хай", но ако това което гледам си е наистина тя, а не някакво там театро преднамерено...твърде "простодушна" ми идва. И аз съм прекалено откровено понякога, но определено считам, че една жена - е длъжна да има финес, ако ще изкуствено да си го налага, но да го демонстрира все пак. Да го научи това как става, ако ще с четене на книги. Кали като цяло се държи като "гаменката от междублоковото пространство", "каквото и е на глава това й е на уста", отделно че с това лъскане и изблизване на къщата - и на мен ми додея без да съм мърла някоя, но тя прекалява. С всичко. Може би на доста зрители нейното поведение се харесва, защото нали "не е лицемерно". ОК, ама за мен е крайно време да вземе да са прави разлика между "добри обноски" и "лицемерие". Особено коментарите й за дамската превръзка на Вулева - ми бяха потресаващи, честно. Това си е откровена простащина за мен. Ако си нормална жена и човек изобщо...като й стърчи "санитарното средство" на Вулева - ми ще идеш при нея, ще й кажеш на ушенце, че така и така. Няма да седнеш да го нищиш на всеослушание в къщата пред всички, че и със самата Албена. И то така пък го изкарваш едва ли не нещо гнусно и неприемливо, че някоя жена била в цикъл.  8O Още куп подобни изцепки има Кали, вкл. и кой пишкал и акал, как изцапал....пък тя го била почистила. Ми не те кара никой да чистиш ти всичко. Като те напъва да го правиш и не търпиш изобщо и прашинка на мястото, което обитаваш - чистиш, за да ти е комфортно на теб самата и си траеш. К'во ходиш по хората егати, на по не знам колко години да ги "превъзпитаваш"? И това е грубо и говори за не много висок интелект всъщност. Дано след тоя ББ я поканят да рекламира някой почистващ препарат поне - ще й отива страшно.  :lol:

Месечков ме радва много. По простата причина, че колкото не го харесвах в началото и някак ми беше леко гузно, че имам антипатия към човек, за когото всъщност нищо не знам - то сега вече си го хейтя с чиста съвест. Страшна амеба това момченце, във всякакъв смисъл. Напъвам се и не се сещам, за едно нещо казано и направено от въпросния, което да ми е направило добро впечатление.

Все по-симпатична ми става Албена обаче. Главно заради демонстрираната стабилна психика и нерви, уважавам това качество у хората като цяло. Албена не е прост човек - следователно - не е да не преживява едно, или друго вътрешно, да не й тежат и на нея куп случки, реплики, отношение... Но пък успява да си контролира емоциите и тяхната бурна изява за разлика от доста други, влязли в ББ с егати претенциите за себе си. В доста ситуации се видя и, че не лош човек по душа, прояви неведнъж загриженост и се постара да помогне с каквото може. На Линдарева конкретно. От ББ внушават, че го прави, защото Линдарева е най-лесната й жертва да си я придърпа в "неин лагер", да я манипулира, да я употреби някак си... Лично аз обаче си мисля, че това й поведение към Линдарева е повече на един аутсайдер към друг аутсайдер и дълбокото разбиране на Албена - какво е аджеба да си в подобно положение. А то не е никак лесно да бъдеш такъв и да си съвсем сам за капак.
Другото, което ме впечатлява е свързано с майка й. Албена е тотално наясно що за странна птица е маман, но е човек способен да обича някого, ВЪПРЕКИ недостатъци, а не ЗАРАДИ позитиви, кото същия има. За което се иска много широко скроена душа и голЕмо сърце. Да бъдем честни, ако нашите майки бяха като Людмилка - вероятно щеше да ни е срам от тях, да сме оптимално дистанцирани, да се срамуваме пред приятелите си от поведението им...да ги отхвърлим в общи линии и като вече зрели и самостоятелни индивиди - да не си общуваме с тях, освен ако не тръгнат да умират налЕ. Но Албена и в реалния си живот, по думите на гаджето й - всяка вечер ходи да се вижда с маминка. Албена не принуждава партньора си да общува с "руското чудо" също така, което показва, че освен не тъпа е и наистина толерантна и не очаква "човекът до нея" да търпи въпросния кукумицин, зер щото "тя ми е майка ти си длъжен". Албена прави разни еквилибристики, за да даде и на мъжа си това от което той има нужда и на майка си това, което е решила, че й дължи като отношение и цялата гимнастика си е за лично нейна сметка. С което тя не парадира апропо, а едва ли й е лесно да го прави.
За мен поне - Вулева е изненадата в този сезон, при това - приятна изненада. Преди си мислех, че е относително проста, озлобена женица, която случайно има дар слово и просто умее да "нарежда" тоя и оня пиперливо и цветно в прословутото си предаване. Сега си мисля, че ако й се беше стекъл различно живота и беше получила работа в някое по-читаво предаване от "Сигнално жълто" - сега щеше да е един от популярните ТВ водещи с добро реноме. Като Диана Найденова, или пък Бновска да кажем...и двете са хапливи и директни, но понеже техните сфери на изява са сериозни - това при тях се явява плюс. Все си мисля, че ако Албена има шанс за подобен тип изява - би се справил ачудесно и ще си впрегне уменията в една..."по-ползотворна посока" да кажем.

*
« Отговор #277 -: Октомври 22, 2014, 20:12:57 pm »
Еееее браво на ББ най-после яка мисия, която обещава да е интересна! Гледам с кеф вече. И тръпна да видя Албена конкретно, как ще се справи и дали ще оправдае високите ми (прясно породили се  :lol: ) очаквания към нея.
И е много идейна мисия, отнесена към родната ни действителност.

« Отговор #278 -: Октомври 22, 2014, 22:01:10 pm »
Jbrul, и аз се разочаровах от Кали, от Жени също. Имах по-добро мнение за тях преди влизането им.
Обратното се случва по отношение на Уош. Много антипатичен ми беше. Все по-симпатичен ми става с всяко предаване.
Албена ми е на кантар.
След излизането на Тити вече си нямам фаворит обаче.
*
« Отговор #279 -: Октомври 22, 2014, 23:09:21 pm »
Таман за Уош щях да пиша, че също ми влиза в полезрението все по-често и с позитивен знак, вкл. при номинациите тази вечер. Кали пък тотално "си отряза главата" пак с днешните номинации - чистенето и Иеденето и който не е като нея по тези въпроси - значи не става. Ми права беше Албена, колкото и грубичко да прозвуча характеристиката й за Кали - съвсем вярна е.

За мен коментарите на тема лична хигиена, които чух днес по адрес на Албена и майка й са изключително грозна и неуместна проява. Дори да бяха истина, ама според Уош - не са всъщност - да хукнеш да номинираш някого по такива "причини", означава само че нямаш някакви сериозни аргументи срещу въпросния човек. При цялата ми лична непоносимост към мърльовци - ако съм вътре и съжителствам с такива все пак...еми няма за това да се захвана пък точно при номинации, много ми е долно. Също и това, че майки й на Албена ги било обиждала и ай ся - Албена им е крива. Че онова чудо е дразнител и няма ни цедка на устата, ни мярка и не го слуша главата особено - всички виждаме. Но нито Албена я е вкарала в тази къща - да им е я натресла зорлен, ей така защото на нея й харесва, нито пък си е избирала такава майка...Дето се вика - повече трябва да й съчувстват в момента, не да я номинират защаото "ама тя майка й...". Албена явно се опитва да я озъптява както и когато може, ако обърнахте внимание на видеото със залятото им с вода легло от Тачо. Мамашка беше готова да го наеме веднага в нейния си стил. Албена доста й посъска, че да я запре. По думите на самите съквартиранти - откакто Людмила е вътре - Албена прекарва много време с нея. Лично аз допускам, че го прави, като средство да ограничи проявите й. Не съм сигурна, ама на нейно място - бих. То друг вариант няма да озъптиш гнома, освен да го загалавичкваш възможно най-често и за най-дълго време. Иначе ще полази околните на макс. А както става видно - то Людмила и малко да ги лази Албена го отнася, смятайте, ако Албена я остави тотално на самотек... Ми те ще ги заколят с нож за мазане на филийки до ден.  :lol: :lol: :lol:

Мисията "демокрация" ми изглежда обещаваща и идейна, да видим нататък. Играта днес ме разсмя в началото, особено с изцепката на Данчето за Тодор Живков (вместо Хан Крум)  :lol: :lol: :lol:, ама колко беше убедена малееее... Иначе претенциите й на макс. Това обаче дето го направиха със змиите във водата, хем аз фобия от змии нямам - на мястото на Гигова и Кучкова щях да съдя продуцентите, честно ви казвам. Едно е доброволно да се навиеш да участваш в подобна игра и да се напънеш да си надвиеш страха/гнуста/фобията, да имаш времето да се подготвиш психически да се цопнеш в този съд със змии. Да не говорим, че самите змии бяха стресирани от местенето, поради което яко се швъкаха и да се отъркват в теб си е много неприятно... Но да те провесят като пране и да ти изсипят отдолу змии по някое си време и да не зависи от теб изобщо дали ще цопнеш при тях - е не! Евала и на двете Елита, че устискаха и не поискаха прекратяване на мисията (мисля, че имат право). Ако аз бях - щях да го поискам, ей така заради тоя к***и номер. Да не говорим, че за човек с фобия от змии, като Гигова - това е сериозен стрес, който може да си има и сериозни последствия. Изобщо - аз съм изключително против заиграването и разбъзикването на човешките фобии в подобни формати, експерименти с храносмилателната им система и от сорта. Игри в които да си надмогнеш ината, егоизма, да предизвикат интелекта ти, физическите ти способности, сръчността - да. И са забавни за гледане и показват нещо за играчите реално. Другите простотии обаче са ми...

Жени, продължава да опира пешкира заради Тачо, според мен. Когато него го нямаше - тя беше ОК с всички, върна се той и се започна пак.  Тачо пък....вече не знам и как да го коментирам. То бива да си инфантилен, невъздържан и да не си даваш сметка къде се намираш изобщо, ама при него вече...то не избива в крайности, ами отдавна и крайностите прескочи. На какво отгоре демонстрира такова самочувствие - съвършено не ми е ясно. Освен да е изражение на комплексите му под доста неприемлива форма - друго не ми хрумва.