Здравейте момичета!!!
Аз не се включвам много често, но искам да пожелая леко раждане и незабравима среща с рожбите на всички от вас, които са вече на финала!!!! Дано всичко мине по вода!!!
Graco, по въпроса с киселините - преди няколко месеца открих, че една от основните причини (за сега) при мен са доматите, и то небелените. от тогава винаги ям само обелени домати, избягвам комбинацията домати+тестени храни и никога не ям сладко след основно ядене, било то и плод, защото веднага се почва със гадното парене. да не говорим, че плодовете трябвало да се ядат преди или поне 1 час след ядене
. иначе док ми предписа и хапчета, казват се Quamatel, ако не се лъжа струват около 8 лв, при нужда съм взимала 1/2 таблеткаи до 1/2 час след това ми е помагала.
Mini, и при мен кандидата си е почти хронична. колко пъти ни е проваляла опитите за бебе не ми се мисли. лошото е, че при мен е доста остра, със щипане и сърбеж и винаги се лепва и на мъжа ми, та и той страда без вина. аз я придобих след лечение на цистит със Ципрофлоксацин преди около 1 год и от тогава мине не мине време и тя хоп, вземе че се появи. слагах Гиназол преди 2 седмици, за сега нещата са в покой, да видиме до кога. иначе преди няколко месеца пробвах с Гинопеварил 14 дни,ама гадината не се повлия.
иначе в самото начало имах доста обилно течение, което по-скоро приличаше на цервикална слуз, продължи някъде до към 3 месец, след това спря за известно време, тога се разболях от грип, пих Аугментин и ми се появи кандидата
. Доколкото знам, ако нямаш моя "късмет" да пиеш антибиотик, течението би трябвало да спре след 3 месец.стискам палци!!