Принцес, аз лично не бих спряла което и да е лекарство без консултация с лекар. Това, че сте видели сакчета не е причина да не се спазва терапията. Ако не ти е ОК от Естрофема се обади на доктора си и го питай какво да правиш. На мен също не ми беше добре от него. На втората таблетка се обадих в клиниката, коментирахме и ми казаха да го спра.
Робин, спря кървенето и болката във влагалището. Доста по-комфортно ми е. От време на време още излиза по нещо, ама явно се доизчиства. Лошото е, че не мога дълго да приемам утрогестана орално, та скоро пак ще се върна към другото приложение. Дано да са по-добре нещата.
Павла, тя днес обяви че с тази информация ще прави и блог. Надявам се хората, които ще четат да се консултират с лекарите си преди да правят каквото и да било, защото така като чета по форуми и групи различни хора претендират, че разни техни вярвания са едва ли не медицински доказани истини. Например твърденията за утрогестана. На мен миналата седмица ми се случи да питам трима лекари и тримата казаха, че за да има подобен ефект прогестерона трябва да съм на някакви конски дози, които тялото ми изобщо няма да издържи.
Сега чета същите твърдения и за но-шпа. Нали д-р Мели беше писала за него че е нещо подобно на Папаверин или поне аз това помня, за извлек някакъв. Какво общо има това със сгъстяването на кръвта, не мога да разбера.
Иначе аз минах на 0.8 Клексан и съм ОК. Тази или другата седмица ще пускам изследвания. Имам един огромен хематом, ама днес ще ходя в аптеката да видим с какво ще го чистим. А от прогестерона спя почти непрекъснато, като дрогирана съм.
Кога е следващият тест, че ми се чака резултат