Боби, имах същия проблем, когато ми се налагаше да мия нещо на ръка. Сега го нямам, като ползвам един съвсем "прост" препарат за левче - Медикс. Другия от който не ми се белят ръцете е български - "ехо" и той към левче и някакви стотинки. Пробвала съм и далеч по-скъпи, пък био, пък н'ам какво си - лющех се и за капак - не миеха добре. Ако и тези ти действат зле - има предлагане голямо на миещи препарати - все някой ще ти пасне на кожата. Не вярвам баш тази марка, която ползваш в САЩ да се внася тук, аз поне не съм го засичала този по магазините.
За мобилните оператори, аз не съм особено полезна, понеже моят номер е на фирмата и условията по договорите ни са на индивидуално договаряне т.е. такива планове не се предлагат на частни клиенти. Но като гледам майка ми - има всякакви изгодни оферти. За 20 лв. на месец, пък 500 безплатни минути към всички мрежи, пък 1000 към мрежата на оператора, в добавка и безплатен интернет за телефона до някакви мегабайти месечно. Не е като в зората на демокрацията дето да имаш мобилен, беше разход равнозначен на това да имаш лек автомобил
Влизаш в сайтовете им и си избираш някакъв пакет според твоите си нужди, те са подробно описани какво съдържат.
В момента поне - "Глобул" дръпнаха доста, откакто ги купиха "Теленор" (прехвърлихме се при тях от М-тел). Влагат луди пари в подобряване на мрежата си, предлагат много изгодни условия за нови клиенти, яко експанзия са предприели. Другите, които ми хвалят познати са "Виваком" (бившето БТК). Те пък май са недостижими в офертите си за мобилен телефон + телевизия+ домашен интернет + домашен телефон... Всичко това за някакви 30-40 лв. на месец. "М-тел" бяха лидерите дълги години, ама напоследък - офертите им неизгодни, лъжат в сметките, та тях не ти ги препоръчвам лично аз. За сравнение само, това което в М-тел ни струваше към 4000лв. на месец, съвсем същото в момента в "Глобул" ни струва към 1200 на месец + че всеки месец ни подаряват я таблет, я мобилен апарат, или най-скъпите и нови модели мобилни устройства ни ги продават на поне 30% по-ниска цена, отколкото е в магазините им въпросното нещо. Също така са отзивчиви и бързи, независимо какъв проблем ти възникне с услугите им. Бях в София и си блокирах картата, звъннах от друг номер и помолих да ми кажат ПУК кодовете, за 2 мин. ми ги издиктуваха. Ако бяха М-тел - щяха да ме накарат да ида до офиса им, с писмена молба и печат на управителя на фирмата за тази услуга....баш като в държавно учреждение.
П.П. Темата си е твоя, имаш си опция да й промениш заглавието и к'вото искаш още, ако считаш, че е нужно.