0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #80 -: Септември 26, 2014, 20:23:01 pm »
Тити  :) спомням си едно време как стана осиновител, от една прочетена страница във вестник. Много известни хора съчувстват на изоставените деца  само за  рейтинг.
*
« Отговор #81 -: Септември 26, 2014, 20:35:39 pm »
Аз си признавам, че не искам Тити да спечели, не защото имам нещо против него, не считам че заслужава - напротив. Даже в моето гласуване в анкетата е една от отметките, но защото питането е кой си мисля, че ще спечели, а не кой искам да спечели.  :lol: Не искам да е той, щото ми е леко "ташкън" от него в медиен план по всякакви поводи последните години, в какви ли не формати участва и ми писна да го гледам просто. Също така понеже е много свързан със спорта, а аз върло не понасям това преклонение към де що има спортен деятел у нас и изобщо цялото възгищисване на тема спорт. Последния "ВИП" го спечели спортистка (Станка Златева), та ми се ще този да не е пак "спортен" ББ. Изобщо - искам да се обърне повече внимание този сезон на не толкова медийно популярни лица, да ги дават тях повече, те са ми по-интересни за гледане. Че Тити е "бял и добър" го знаем всички, че Данчето Христова е уникална певица - и това ясно. Кухавели като Линдарева и Кучкова - ясно, че нямат шансове за финал дори... Но една Албена Вулева например - е сериозен играч според мен и тъпачка не е 100% и ще ми интересно, ако обърне мненията и на съквартиранти и на зрители (както Азис навремето)... Демек - не ми се гледат предрешени мачове, като миналия път.
Само като видях Станка Златева на старта на предаването - казах, че тя ще е. Някои може да помнят, че и в скайп сме го коментирали... Ами сори, разбира се, че момичето има недостижими спортни заслуги, ама точно заради тях - всичките й лични кусури бяха пуснати "метър" от зрителите и везната се накланяше всеки път от "шампиона, та шампионка". Ами ОК, ама ББ не е спортно състезание да му се не знае. Имаше в нейния сезон къде по-умни, не по-малко успели в своята област играчи, хора с много повече лични качества от нея, по-интересни за гледане и т.н.т. Е, да, ама не щото тя била най-заслужила в национален мащаб и тя да е. С Тити ще стане същия филм си мисля, едно че спорта, второ че е добър човек по принцип и...някак предрешено ми изглежда на мен. Дано греша де.
Бе не знам, ще ми се да можем като зрители да излезем извън клишета и еталони и да преценим кой какво заслужава, заради показаното в самото шоу, ами не "на общо основание" и "какво знаем отпреди"

За залозите...още нЕмам преводи. Да ви публикувам в червено банковата си сметка ли що ли?  :lol: :lol: :lol: Иначе някои другарки предложиха ракия за поливането на финала (все тая кой спечелил), еми аз освен да предложа още ракия (мускатова) и мезета...Асортимента на мезетата е виден в бурканената тема хахаах Смайли да не се скатава, от нея чакаме от суджуците на тати й.  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #82 -: Септември 26, 2014, 20:44:16 pm »
Тити  :) спомням си едно време как стана осиновител, от една прочетена страница във вестник. Много известни хора съчувстват на изоставените деца  само за  рейтинг.
Точно затова му свалям голяма шапка.

Смайли да не се скатава, от нея чакаме от суджуците на тати й.  :D
Може да разчитате на мен  :D
« Последна редакция: Септември 26, 2014, 20:45:59 pm от 47 Smiles »
« Отговор #83 -: Септември 26, 2014, 21:28:44 pm »
Аз домашно червено винце не бих отказала  :lol: Иначе някакви банкови сметки се споменават, не разбирам нищо и не мога да участвам  :lol:

Много са ми кратки тези епизоди. Докато се настаня да гледам и то свършило.

Харесаха ми Албена и Евгени с пъклените им планове, които рязбира се бяха само шега  :lol:
Кали добре, че се оправи, че тия драми взеха да ми идват в повече  :lol:

Най-скучният съквартирант до момента за мен е Ели Гигова, поне според това, което показват.
*
« Отговор #84 -: Септември 26, 2014, 21:36:41 pm »
Jbrul, за мускатова ракия и до Стара Загора идвам, и мезе ще донеса :lol:

По темата Тити, ами честно казано предпочитам да гледам него по медиите, а не екземпляри като "милата" Венетка например (че напоследък се явява във всеки часови пояс на Нова), Криско или девойки ала Линдарева. Човекът е интелигентен, добронамерен, първичен в много от реакциите си, но това го прави още по-позитивен според мен. Такива са ми наблюденията преди ББ и сега се потвърждават на 100 %.

Албена признавам ме изненадва приятно и съм напълно съгласна, че е сериозен играч. Много вероятно е обаче репутацията й от външния свят да не заработи в нейна полза за съжаление. Не е за подценяване и как ще бъде представена от ББ, което важи и за всички останали. Нейния сценарий още не сме го видели.

« Последна редакция: Септември 26, 2014, 21:48:53 pm от Dodich »
*
« Отговор #85 -: Септември 26, 2014, 21:53:27 pm »
Ми овен една питка да дойда да омеся за банкета, вий другото го уредихте  :lol:
Албена я чакам да се изяви, някак снишена ми се струва.
*
« Отговор #86 -: Септември 26, 2014, 23:18:33 pm »
Врабчо, домашно червено - нямам, ама все някой ще има, не се съмнявам ;) Ели Гигова даже бях забравила, че е в къщата. Никакво отношение нямам към нея точно, нито съм я гледала извън изявите й на водеща на това световно по футбол... Да видим дали ще се размърда изобщо.

Додич, абсолютно на същото мнение съм за Тити като човек и качества (каквото знам за него). Казвам само, че за този ББ, личният ми зрителски мерак е "да има интрига" до края, а не предизвестен победител. И другите да ги видим, пък не се знае... Много ми е интересна Вулева и освен това - тя лош имидж има в очите на светските персони, които дъвчеше без никакви задръжки и еърбеци години наред. Ама гледам, че и те взеха да омекват спрямо нея... "Редовите граждани" обаче - изобщо не се зле настроени към Албенчето по повод коментарите в предаването й - таман напротив. Та там - не се знае, знае ли се колко подкрепа би получила тя, ако се окаже номинирана. Ракия не пия никаква та...цялата е за теб има много, ама наистина много, споко. Ти само ела.  :D

До края на ББ - ще стана завършен мазохист от толкова гледане на Венета.  :lol: Ама наистина нечовешки ме нервира тая женица...ми пусто, като така наредиха формата, че за да не я виждам - трябва да не гледам лайфовете и "Голямата уста" (където за момента пък се случват половината интересни неща, от които следват още интересни неща). Като се заговорихме за Албенчето Вулева - считам, че ще е в пъти по-добра водеща на таково предаване като Венеткиното "Горещо" и изобщо - би я  отвяла, ако я замести в коя да е от другите й изяви. Да не говорим за тези в ББ конретно - Вулева все едно за там е родена. И не им сравнявам чисто професионалните качества и акъла само, ами при Албена липсва онзи "селяндурски манталитет", който при Венета ми предизвиква позиви за повръщане редовно. Ако си го проявяваше само в личния си живот - бива, ама да й личи толкова във всяко действие като водеща - пффффф
Този пост го пиша час сигурно вече и зяпам ТВ едновременно и докато зяпам - Венета пак ме разби с пачата си мисъл и изказване. Тачо бил супер, цяла България му симпатизирала, не само тя лично  8O 8O и той щял да спечели ББ според нея. Не я знам какво е пила преди ефир, но искам и аз същотоооо  :mrgreen: И аман вече от тия врачки, баячки, магьосници и пр. дето ги кани. В нейното си предаване - ок, авторско е, да си се излага както си ще. Тук няма ли шефове и някой дето да я озъпти по тая част бре?!!! Оная щуравата Николета ще гледам сега и ще я слушам да кудкудяка простотии, ще речеш че Венета не ми стига. Иначе Сончето Колтуклиева е добро попадение като коментатор - кЪт черната Златака е: "так-так"  :lol:
Врачката речИ, че следващите 7 години - Жени и Тачо все така ще я карат - рога и скандали и чаааак след това щяло да стане ясно дЪл ще късат форевър. Спете спокойно значи - до края на ББ поне - ще им гледаме панаирЯ и да не щем. Не, че е нужно да си врачка да го "предвидиш" това, ама кЪт е рекла Венета, че не може да минем без врачка - к'во да правим. Врачката обЕсни на най-близкия приятел на Тачо, че хабер си нямал от Тачо, Жени и техния живот, нея да слушал, тя знаела...Абе чудо, чудо и смяххх.

Тачо каза, че той първи изневерил на Жени де, което не се понрави на Райкова хич. Тя въртя, сука, барем той промени отговора си, ама не. И за финал - от ББ пуснаха видео-монтажче как Линдарева се усуква на Въргала и му лепи целувчици, той пък не се дърпа и също я целува по бузките. Но не е изтекла годината, бива и за имиджа на Линдарева да се погрижат и да запише трети женен в актива си "създавам семейни проблеми - всЕкакви". Според мен - няма никакво място за подобна интрига, ама Венета като се закани, че това ще й е тема на следващото предаване вероятно - бройте, че интригата е забъркана.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #87 -: Септември 27, 2014, 07:50:07 am »
Jbrul, айде да направим анти Венета група. Е няма друг човек който така
чевръсто да те кара да се потрисаш от присъствието му и с такъв вроден нахалитет.
Драм състав бабина вечеринка е нейното леене на сълзи за Тачо, просто не мога да се сетя причина.
« Последна редакция: Септември 27, 2014, 08:00:32 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #88 -: Септември 27, 2014, 09:25:26 am »
Мише, мисля че си закъсняла, но можеш да се включиш  :lol: :lol: :lol:
https://www.facebook.com/862492933775608/photos/a.862527897105445.1073741828.862492933775608/862540577104177/?type=1
*

mishanta

• *
  • 7232
« Отговор #89 -: Септември 27, 2014, 10:04:52 am »
Мише, мисля че си закъсняла, но можеш да се включиш  :lol: :lol: :lol:
https://www.facebook.com/862492933775608/photos/a.862527897105445.1073741828.862492933775608/862540577104177/?type=1

Ми, направо ми разведри мрачната сутрин!
Ласкин да те "нахрани" винаги е добре дошло  :lol: :lol: :lol:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.

*
« Отговор #90 -: Септември 27, 2014, 16:19:13 pm »
Мише, да ти призная - на себе си ставам смешна и абсурдна понякога, с тази си непоносимост към Венета. При положение, че съм човек дето грам интерес няма към ресора в който се изявява въпросната и съм вечно неразбралата за светските клюки и събития, дето и баба ми ги знае, без специално да ги следи...
Но откакто я гледах в нейния сезон на ВБ, а я гледах понеже...просто следя формата, ами оттогава пък вечееее... органически не я понасям, защото е еманация на всичко, което ненавиждам като манталитет, начин на мислене и поведение в нашето общество. Направо ми е събирателен образ на всичко най-омразно в този смисъл. И ако е някаква "редова гражданка", дето мога просто да забравя, че я има - супер. Не й гледам малоумното предаване, това лесно и през повечето време - не се и сещам, че съществува. Обаче сега, като съм принудена реално да й гледам простотията почти всеки ден, за да следя ТВ-формат, който обичам - пяна ми избива на моменти, честно.  :lol:

Колкото и да "не си го слагам на сърце" ББ и да го гледам просто за развлечение, понеже то това му е целта на формата... Като ми цъфти тая гъска нон стоп на екрана и бълва едно след друго "мнения" за хора и ситуации, които дълбоко ме отвращават в общия случай, като "начин на мислене"...и почва да ми кипва млекцето. Ей така, неволно. Много глупаво от моя страна, наясно съм, ама..."рачешки ми дефекти".  :lol:

*
« Отговор #91 -: Септември 27, 2014, 18:50:50 pm »
Абсолютно солидарен с мнението ви за въпросната "шматка"!!! Не я понасям органически,тая кифла,която се мисли за журналистка..... :x Ние също сме купували от магазина на "Надит и надит" в Стара Загора.Доволни сме и то много.До колкото помня ,фабриката им се намираше се в Кърджали,но произвеждаха за износ ,основно.Без забележки!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #92 -: Септември 29, 2014, 10:34:02 am »
Да се подготвим за големия лайф, когато надявам се Кучкова да излезе.
Сега прочитам от друг форум, че Тити е излязъл, но дали ще се върне щяло да се разбере тази вечер .. 8O

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

mishanta

• *
  • 7232
« Отговор #93 -: Септември 29, 2014, 10:44:37 am »
А това излезе във Фейса преди малко :

"Извънредно положение! Номинациите тази вечер се отменят! Тачо зашлеви Зорница и веднага бе изкаран от къщата на VIP Brother Bulgaria. Насилието е против правилата на шоуто, довечера се решава дали Тачо ще остане.

Гласуването на посочените телефони се отменя!"

« Отговор #94 -: Септември 29, 2014, 11:03:37 am »
А това излезе във Фейса преди малко :

"Извънредно положение! Номинациите тази вечер се отменят! Тачо зашлеви Зорница и веднага бе изкаран от къщата на VIP Brother Bulgaria. Насилието е против правилата на шоуто, довечера се решава дали Тачо ще остане.

Гласуването на посочените телефони се отменя!"

В момента в "На кафе" дават за ББ и нищо подобно не са казали. Странно ...

PS. Потвърдиха го в момента и в На кафе!!
« Последна редакция: Септември 29, 2014, 11:22:05 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #95 -: Септември 29, 2014, 11:38:04 am »
Мухъл.

А това момиче Зорница майка му и баща му да идат да си го приберат. Жал ми е за нея. Има нужда от помощ.
*
« Отговор #96 -: Септември 29, 2014, 12:05:06 pm »
Комплексар  :x  И Венетка му съчувства в "Устата". След като си позволява такова поведение пред публика само мога да си представя как им протичат скандалите в домашни условия, но там мога да се обзаложа, че Жени е силната страна.

« Отговор #97 -: Септември 29, 2014, 12:09:14 pm »
Според инфото по-долу Зорница била налетяла на бой първа.
Прецакаха тези, които са пускали sms-и. Някак си не е честно спрямо тях.

"Супер екшън в къщата на ВИП Брадър!. Номинациите тази вечер се отменят, а мъжът на Жени Калканджиева - Тачо, бе изкаран от Къщата, след като зашлеви любовницата си Зорница Линдарева.

Истински бой се разрази във „ВИП брадър” тази сутрин, видя „ПИК” по време на живото излъчване на шоуто в интернет. Любовницата на Тачо Зорница Линдарева още от сутринта бе в обичайното си неадекватно състояние и започна да се заяжда с него. Скандалът ескалира и моделката скочи на бой на мъжа на Жени Калканджиева. Той обаче не остана безучастен и отвърна на ударите й. Едва тогава се намесиха охранителите и вместо да укротят разбеснялата се Линдарева, изкараха от къщата Тачо. След това живото излъчване бе прекъснато.

Пред „ПИК” от предаването коментираха ексклузивно, че заради факта, че Зорница е скочила първа на бившия си любовник, той няма да бъде елиминиран директно, както е по правило. Довечера в къщата ще има гласуване на живо от всички съквартиранти, за да бъде решена съдбата му.

„Сменяме изцяло плана за живото предаване довечера. Номинациите се отменят и телефоните за гласуване са спрени”, съобщиха още от предаването."
*
« Отговор #98 -: Септември 29, 2014, 13:45:04 pm »
Брейййй, аз такава видна фенка на ББ и да пропусна такова "събитие".  :lol: :lol: :lol: Бях се нагласила за "голЕмото плюене и пенене" довечера, на елиминациите и като гледам - няма да остана разочарована де. Ще е още по-голямо плюене и пенене щом и шамари е имало. Линдарева, че е супер неадекватна и дразнител - факт, ама и аз като всяка жена - не приемам, че какъвто и да е конфликт между двама души следва/може "да се решава" с размяна на удари. Предполагам, а и сигурно ще ни покажат довечера, че Зорница много се е постарала в късането на нерви и изцепките, че да си докара шамар чак де... НЕма да е било "леееко дзънкане по нервите" само. И въпреки това Тачко се олял здраво с тази си постъпка.
Сега психически се подготвям, че ще трябва да изтрая ПАК Венетка. Ще хукне да лее сълзи по Тачо и да го оправдава, чудо ще е....

Кой ще гласува довечера дали Тачо да остане? Тия в къщата дето са, или зрителите? Честно, нечестно - не мисля, че продуцентите са имали особен избор, да не отменят досегашното гласуване. На фона на новата ситуация - не би било особено реално все пак. Ако аз например бях от гласувалите в полза на Тачо, при положение че е ударил жена (било и такава патка като Линдарева) - не бих гласувала за него пак. Все пак е позитивно гласуването т.е. беше. Ако анулират само гласовете за него - пак не е коректно, защото тези които е получил - биха могли да бъдат насочени в полза на някой от другите номинирани пък... Но и не съм склонна да жаля СМС-ите на гласувалите дотук, защото никой който бичи СМС-и за такива формати - няма проблем с плащането на тел. сметка ;) Такова гласуване е "чесане на крастичка" все пак, а подобни "чесалки" не си ги позволяват "социално слаби" граждани.

Ако някой докопа още инфо по случая - да копира в темата моля.  :D

*
« Отговор #99 -: Септември 29, 2014, 14:37:48 pm »
http://hotarena.net/prodyljenie-zornica-pyrva-skochila-da-bie-tacho-tq-se-srina-izkaraha-i-neq-ot-kyshtata#!prettyPhoto  -

В момента Тачо е изолиран в общежитието, а за оставането му ще гласуват останалите участници в Къщата.